Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Απασφάλισε ο Κοψιδάς - «Εγώ ήμουν ο καλύτερος παίκτης»

Δήλωση που θα συζητηθεί...

1 Μαΐου 2021 14:15
Survivor 4: Απασφάλισε ο Κοψιδάς - «Εγώ ήμουν ο καλύτερος παίκτης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Κοψιδάς απασφάλισε για ακόμη μια φορά σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survivor, με τον ίδιο να αναφέρει πως ήταν ο καλύτερος παίκτης των Διασήμων.

Ο ηθοποιός εβδομάδες μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και μίλησε για την εμπειρία που έζησε, έχοντας πρόσφατα κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο για τον Τριαντάφυλλο.

Απασφάλισε ο Κοψιδάς για το Survivor

Survivor 4: Οι νέες αποκαλύψεις του Γιώργου Κοψιδά για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι

Ήταν πιο δύσκολο για εσάς, λόγω της διατροφής που κάνατε;

Η μόνη διαφορά ήταν ότι δεν έτρωγα το ψάρι. Κατά τα άλλα, στα έπαθλα φαγητού υπήρχε πάντα vegan επιλογή. Το δύσκολο ήταν πως ήμουν ο πιο σωματώδης παίκτης που έπρεπε να τρώω την ίδια ποσότητα από τις προμήθειες με όλους τους υπόλοιπους. Κάποια κορίτσια για παράδειγμα ήταν 50 κιλά κι εγώ ήμουν 2 μέτρα και 103 κιλά, όταν μπήκα στο Survivor. Παρ΄όλα αυτά τρώγαμε την ίδια ποσότητα φαγητού. Όμως, έτσι ήταν το παιχνίδι, ήξερα πού πήγαινα.

Όλα αυτά τα θυμάστε με νοσταλγία πλέον ή και με κάποια πίκρα;

Όχι, δεν έχω καμιά πίκρα. Έφυγα πολύ χορτάτος από το παιχνίδι. Μέσα σε αυτούς τους τρεις μήνες τα έζησα όλα. Βράδια που δεν μπορούσα να κοιμηθώ, είτε από την πολλή πείνα, είτε από το πολύ φαγητό- τα τελευταία μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού-βράδια στη φωτιά που έμενα ξάγρυπνος, επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι στον τελευταίο πόντο, στην τελευταία βολή και άλλα που δεν με έπαιρνε ο ύπνος από την πολλή χαρά για το παιχνίδι που κερδίσαμε.

Πήρα πολλή αναγνώριση, υπήρξα ο καλύτερος παίκτης των Διασήμων, δημιούργησα την κόκκινη ομάδα, είχα τις περισσότερες νίκες στην κόκκινη ομάδα μέχρι που έφυγα. Γέλασα, έκλαψα,πόνεσα, συγκινήθηκα, έμαθα πολλά... Μόνο ωραίες αναμνήσεις έχω. Και ως άνθρωπος πάντα κρατάω τα θετικά και όχι εκείνα που με στεναχωρούν και μου ρίχνουν την ενέργεια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share