Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor 4: Κανένας Τζέιμς - Αυτός είναι τώρα ο κορυφαίος παίκτης

Τον έχει ξεπεράσει με διαφορά

1 Μαΐου 2021 13:55
Survivor 4: Κανένας Τζέιμς - Αυτός είναι τώρα ο κορυφαίος παίκτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τζέιμς Καφετζής θεωρείτο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ο κορυφαίος αγωνιστικά παίκτης του Survivor. Μπορεί το... σουλούπι του να μην πείθει, αλλά ο ίδιος στατιστικά είχε καταφέρει να ξεπεράσει για αρκετό καιρό μέχρι και τον Ντάνο.

Κάτι τέτοιο, όμως, έπαψε να ισχύει. Κι αυτό, γιατί ο Σάκης Κατσούλης τον έχει περάσει, έχοντας ταχθεί κατά του Ροδίτη, που είχε κι έναν άγριο καβγά. από τις πρώτες ημέρες που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor πρώτος στα στατιστικά ο Σάκης

Survivor 4: Ξεπέρασε σε στατιστικά τον Τζέιμς ο Σάκης

Συγκεκριμένα, μπορεί ο Τζέιμς Καφετζής να έχει παίξει σε 150 αγώνες και να έχει κερδίσει τους 106, με ποσοστό επιτυχίας 67,4%, ο Σάκης Κατσούλης τον έχει αφήσει στην δεύτερη θέση, παίρνοντας εκείνος την πρώτη με ποσοστό επιτυχίας 73,5%, αφού έχει παίξει σε 96 αγώνες και έχει χάσει μόνο τους 24.

Στη τρίτη θέση βρίσκεται η Καρολίνα που έχει ποσοστό επιτυχίας 64,2%. Στην τέταρτη θέση έρχεται η Μαριαλένα με 93 νίκες και στην Πέμπτη ο Ηλίας Μπόγδανος με 69 νίκες.

Μεγάλη ανατροπή στο Survivor 4: Αυτός είναι ο νικητής!

Απίστευτες είναι οι ανατροπές που σημειώνονται στα τελευταία επεισόδια του Survivor 4. Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, μπορεί να πνεύματα να έχουν ηρεμήσει, όμως το κλίμα στην παραλία εξακολουθεί να είναι περίεργο, διότι Τζέιμς Καφετζής και Νίκο Μπάρτζης βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο και δέχονται επιθέσεις από συμπαίκτες αλλά και αντιπάλους.

Μπορεί να έχουν πολλούς υποστηρικτές στα social media, ωστόσο οι στοιχηματικές άλλον παίκτη έχουν για φαβορί και πιστεύουν πως μπορεί να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και θα πάρει την νίκη.

Αυτός είναι ο νικητής του Survivor 4

Σύμφωνα με πληροφορίες που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται δεύτερος στην κατάταξη των φαβορί με απόδοση 6,50. Ενώ, στην 3η θέση βρίσκεται ο... Τριαντάφυλλος με απόδοση 7,00. Ναι καλά διαβάσατε! Ο Ντάφυ μπορεί να έχει πολλούς haters ανάμεσα τους και διάσημα πρόσωπα, ωστόσο αρκετός κόσμος θέλει να τον δει στον τελικό.

Νικητής survivor 4

Πρώτος βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος με απόδοση 5,50! Ο τραγουδιστής είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες ενώ έχει και πολλούς υποστηρικτές που μιλούν με τα πιο όμορφα λόγια για τον χαρακτήρα του. Παρόλο που πολλές φορές τον έχουμε δει και εκείνον να ξεσπάει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share