Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Full in love Σάκης και Μαριαλένα - Όταν έκαναν μαζί διακοπές! (Video)

Όλο και περισσότερα στοιχεία για την σχέση τους

30 Απριλίου 2021 20:16
Survivor 4: Full in love Σάκης και Μαριαλένα - Όταν έκαναν μαζί διακοπές! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Όλο και περισσότερα στοιχεία για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έρχονται στην επιφάνεια με αφορμή τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Παράλληλα, δείτε την πρώτη ερωτική σκηνή με τον Σάκη στο Survivor!

Αυτή τη φορά τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει το πρώην ζευγάρι να κάνει διακοπές μαζί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Μάλιστα οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι.

Οι διακοπές του Σάκη και της Μαριαλένας μήνες πριν μπουν στο Survivor

Survivor: Σάκης και Μαριαλένα παρακολουθούν Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πολύ πριν μπουν στο Survivor και όταν ήταν στην αρχή της σχέσης τους πήγαιναν στο ΟΑΚΑ για να δουν τον Παναθηναϊκό.

Η σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor μονοπωλεί το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Οι δύο παίκτες υπήρξαν ζευγάρι για δύο χρόνια και χώρισαν λίγο πριν μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι έχουν αναφερθεί με λεπτομέρειες για την σχέση τους, η οποία όπως φαίνεται εξακολουθεί να διατηρείται ζεστή, καθώς παρότι η Μαριαλένα έχει αποκαλύψει πως έχει προχωρήσει τη ζωή της, τους βλέπουμε πολύ κοντά.

Πολύ πριν μπουν στο Survivor και όταν ήταν ακόμα στην αρχή της σχέσης τους, ο Σάκης και η Μαριαλένα πήγαιναν στο γήπεδο να δουν τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, υπάρχει και ένα βίντεο από έναν αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα, όπου ο φακός έχει «πιάσει» το ζευγάρι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ να πανηγυρίζει ένα καλάθι του Λοτζέκσι.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε διεξαχθεί στις 21 Νοεμβρίου 2018 για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί της Μπαρτσελόνα 76-70. Σύμφωνα με τα όσα έχουν αποκαλύψει ο Σάκης και η Μαριαλένα αναφορικά με την διάρκεια της σχέσης τους, η παρουσία τους σε εκείνο τον αγώνα πρέπει να ήταν τις πρώτες μέρες που τα είχαν βρει μεταξύ τους.

Δείτε το βίντεο στο 6:37:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share