Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μεγάλη ανατροπή στο Survivor 4: Αυτός είναι ο νικητής!

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές!

30 Απριλίου 2021 12:22
Μεγάλη ανατροπή στο Survivor 4: Αυτός είναι ο νικητής!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτες είναι οι ανατροπές που σημειώνονται στα τελευταία επεισόδια του Survivor 4. Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, μπορεί να πνεύματα να έχουν ηρεμήσει, όμως το κλίμα στην παραλία εξακολουθεί να είναι περίεργο, διότι Τζέιμς Καφετζής και Νίκο Μπάρτζης βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο και δέχονται επιθέσεις από συμπαίκτες αλλά και αντιπάλους.

Μπορεί να έχουν πολλούς υποστηρικτές στα social media, ωστόσο οι στοιχηματικές άλλον παίκτη έχουν για φαβορί και πιστεύουν πως μπορεί να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και θα πάρει την νίκη.

Αυτός είναι ο νικητής του Survivor 4

Σύμφωνα με πληροφορίες που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται δεύτερος στην κατάταξη των φαβορί με απόδοση 6,50. Ενώ, στην 3η θέση βρίσκεται ο... Τριαντάφυλλος με απόδοση 7,00. Ναι καλά διαβάσατε! Ο Ντάφυ μπορεί να έχει πολλούς haters ανάμεσα τους και διάσημα πρόσωπα, ωστόσο αρκετός κόσμος θέλει να τον δει στον τελικό.

Νικητής survivor 4

Πρώτος βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος με απόδοση 5,50! Ο τραγουδιστής είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες ενώ έχει και πολλούς υποστηρικτές που μιλούν με τα πιο όμορφα λόγια για τον χαρακτήρα του. Παρόλο που πολλές φορές τον έχουμε δει και εκείνον να ξεσπάει.

Survivor spoiler: "Θέλω να αποχωρήσω..." - Βόμβα από τον Νίκο Μπάρτζη στην παραγωγή!

Μπροστά σε μια απρόσμενη εξέλιξη βρέθηκαν οι άνθρωποι της παραγωγής σχετικά με τον Νίκο Μπάρτζη πριν λίγες μέρες.

Τι συνέβη; Ο παίκτης της μπλε ομάδας έχει πιεστεί ξανά ψυχολογικά, ωστόσο έχει αποδείξει πως είναι ένα παιδί που δεν θα τα βάζει εύκολα κάτω. Ωστόσο πρόσφατα, όταν και βγήκε ο Τζέιμς Καφετζής υποψήφιος και τους έκαναν επίθεση συμπαίκτες και αντίπαλοι ο Νίκος Μπάρτζης πίστεψε πως ήρθε η ώρα που το τηλεοπτικό κοινό θα πετάξει εκτός Survivor το φιλαράκι του.

Μάλιστα ο ίδιος ήταν απογοητευμένος γιατί είχε παρακαλέσει, πίσω από τις κάμερες, τον Παύλο Γαλακτερό να δώσει εκείνον υποψήφιο και όχι τον Τζέιμς ωστόσο αυτό δεν συνέβη! Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr κάπου εκεί ο Νίκος Μπάρτζης έφτασε στο απροχώρητο και ζήτησε από ανθρώπους της παραγωγής να φύγει από το Survivor εφόσον το τηλεοπτικό κοινό έβγαλε εκτός ριάλιτι τον Τζέιμς Καφετζή!

Survivor spoiler:

Πληροφορίες θέλουν τον Ροδίτη παίκτη της μπλε ομάδας να "έπιασε" τον φίλο του και να τον ηρέμησε ενώ του επεσήμανε ότι πολύ πιθανό να φτάσει η μέρα που ένας από τους δύο θα αποχωρήσει και θα πρέπει να μείνουν δυνατοί αφού είναι κρίμα να τα παρατήσουν τώρα που έχουν φτάσει σχεδόν μέχρι το τέλος επειδή κάποια στιγμή κάποιος θα φύγει!

Ο Νίκος Μπάρτζης φέρεται να ηρέμησε μετά την παρέμβαση του φίλου του και τα θετικά νέα για το παρεάκι ήρθαν με την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού να φύγει ο Κώστας Παπαδόπουλος και όχι ο Τζέιμς Καφετζή! Μάλιστα αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα αργήσει πολύ η μέρα που θα αποχωρήσει ο Τζέιμς, αν δεν φτάσει μέχρι τον τελικό, αφού δείχνει πως έχει πέραση στο τηλεοπτικό κοινό!

Συνεχίζουμε ως έχουμε δηλαδή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share