Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 30/04: Το ύπουλο κόλπο της κόκκινης ομάδας για να διώξουν τον Τριαντάφυλλο! Θα τον βάλουν να...

Θα τους φερθούν ύπουλα!

30 Απριλίου 2021 10:08
Survivor spoiler 30/04: Το ύπουλο κόλπο της κόκκινης ομάδας για να διώξουν τον Τριαντάφυλλο! Θα τον βάλουν να...
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το πρόσωπο των ημερών αναμένεται να είναι ο Τριαντάφυλλος στα επόμενα επεισόδια του Survivor, αφού θα βρεθεί ξανά στο στόχαστρο!

Οι κόκκινοι έχουν πλησιάσει τον Ντάφυ (ο οποίος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση) αλλά φαίνεται πως έχουν τον σκοπό τους, κάτι που ήδη φαίνεται από τα τελευταία επεισόδια. Τι έχει συμβεί; Ο Τριαντάφυλλος επιζητά εκδίκηση για τον Αλέξη Παππά, κάτι που το έχει δείξει τελευταία και αναμένεται να το βρει μπροστά του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν τονίσει πως θα κυνηγήσει τον Τζέιμς Καφετζή, ώστε να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού! Αλλά αν μπει σ' αυτό το τρυπάκι θα βγει ηττημένος, όπως έγινε και με τον Αλέξη. Τι συνέβη; Ο Αλέξης πίστευε ότι είναι πιο αγαπητός από τον Ροδίτη και τελικά θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα.

Survivor spoiler 30/04

Survivor spoiler: Ποιοι είναι το ύπουλο σχέδιο της κόκκινης ομάδας;

Τι θα δούμε πιθανότατα στα επόμενα επεισόδια; Τους κόκκινους, με μπροστάρηδες τον Ηλία και τον Καρολίνα, να βγάζουν τον Τριαντάφυλλο μπροστά για να επιτεθεί στον Τζέιμς, ώστε να βγει εκείνος ο κακός και όχι αυτοί και ταυτόχρονα στην χειρότερη να φύγει ο Ντάφυ, κάτι που δεν θα τους χαλούσε και εδώ που τα λέμε, όσο και αν έχει βελτιωθεί το κλίμα μεταξύ τους.

Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να μην έχει καταλάβει την παγίδα που πάει να πέσει και σίγουρα εφόσον αποφασίσει να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο θα το βρει μπροστά του. Στην προκειμένη περίπτωση ο Τριαντάφυλλος μένει γιατί είναι αγαπητός στον κόσμο, όμως αν αρχίσει τις επιθέσεις σε άλλον αγαπητό παίκτη, την ίδια στιγμή που είναι αδύναμος αγωνιστικά, είναι πιθανό να βρει εκείνον εκτός Survivor παρά τον Τζέιμς Καφετζή.

Όπως και να έχει η αναμονή για το επόμενο επεισόδιο του Survivor είναι μεγάλη, διότι σας θυμίζουμε πως επιστρέφει την Δευτέρα του Πάσχα, μιας και την Κυριακή του Πάσχα δεν θα έχει επεισόδιο. Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για κάθε εξέλιξη γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share