Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Αποχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος!

Θα κάνει Πάσχα με την οικογένειά του ο ζαχαροπλάστης

29 Απριλίου 2021 00:38
Survivor 4: Αποχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε εκπλήξεις και πολλές ανατροπές. Οι δύο ομάδες μετά το έπαθλο επικοινωνίας βρέθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού για να μάθουν ποιος παίκτης θα αποχωρήσει.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν τέσσερις, δύο από την κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα, από την ομάδα των κόκκινων ήταν ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος και από τους μπλε ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Τζέιμς Καφετζής.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων των τηλεθεατών, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor τελικά είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

"Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν", ανέφερε αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος!

Survivor 4: Νέο τρυφερό τετ-α-τετ Μαριαλένας-Σάκη - Αναπολούν το Πάσχα που γιόρτασαν μαζί ως ζευγάρι (Video)

Survivor 4: Νέο τρυφερό τετ-α-τετ Μαριαλένας-Σάκη είδαμε στο σημερινό επεισόδιο, με τους δύο παίκτες να αναπολούν το Πάσχα που γιόρτασαν μαζί ως ζευγάρι!

Συγκεκριμένα, το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor η Μπλε ομάδα και είχε τη δυνατότητα να ακούσει τα μηνύματα των αγαπημένων τους!

Η Μαριαλένα λοιπόν, άκουσε τα μηνύματα τόσο του αδερφού της όσο και της αδερφής της, και όταν επέστρεψε στην παραλία πήγε αμέσως στον Σάκη για να του μεταφέρει τα μηνύματα που της έστειλαν.

Τότε, ο Σάκης θυμήθηκε το περσινό Πάσχα που γιόρτασαν μαζί σαν ζευγάρι αλλά και με τις οικογένειές τους στο σπίτι της γιαγιάς της Μαριαλένας.

Στη συνέχεια, η Μαριαλένα είπε στον Σάκη και το μήνυμα που έστειλε ο Γαλακτερός στον γιο του Παύλο κάτι που τον έκανε να λυγίσει αφού όπως είπε η Μαριαλένα μάλλον το έκανε γιατί μοιάζει με αυτό που ενδεχομένως θα έλεγε στον ίδιο ο δικός του μπαμπάς.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share