Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Νικήτρια η Μπλε ομάδα στο αγώνισμα επικοινωνίας (Video)

Με σκορ 10-8!

28 Απριλίου 2021 23:09
Survivor 4: Νικήτρια η Μπλε ομάδα στο αγώνισμα επικοινωνίας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: «Μάχη» στήθος με στήθος έδωσαν σήμερα οι δυο ομάδες για να διεκδικήσουν το πιο σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας! Αυτή τη μάχη λοιπόν κέρδισε η Μπλε ομάδα με σκορ 10-8 και θα απολαύσει το έπαθλο.

Survivor 4: Σωριάστηκε ο Σάκης μετά το τέλος του αγώνα του! Έτρεξε ανήσυχη η Μαριαλένα... (Video)

Το σημερινό αγώνισμα του Survivor είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους τους παίκτες, όπως ήδη μας έχουν πει, καθώς θέλουν πολύ να ακούσουν τα μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Στη μάχη λοιπόν για να πάρει τον πόντο ο Σάκης Κατσούλης σκόνταψε στον τελικό στόχο και γύρισε το πόδι του με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα να "καταρρεύσει"!

Οι συμπαίκτες του μόλις τον είδαν έτρεξαν καταπάνω του και πρώτη πρώτη η Μαριαλένα για να δουν τι συμβαίνει. Μεταφέρθηκαν όλοι μαζί στον πάγκο με τον Σάκη να βάζει πάγο στο σημείο που χτύπησε και όπως φάνηκε αργότερα δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό καθώς κατάφερε να αγωνιστεί ξανά σήμερα!

Survivor 4 - Ο τραυματισμός του Σάκη

Survivor spoiler: "Ντάφυ συγνώμη! Θέλω να σου πω πως...": Οι αντρίκιες κουβέντες Ηλία - Τριαντάφυλλου και η συμφιλίωση!

Survivor spoiler: Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε για πρώτη φορά τον Ηλία Μπόγδανο να λυγίζει για τον... Τριαντάφυλλο!

Συγκεκριμένα ο παίκτης της κόκκινης ομάδας έβαλε τα κλάματα λέγοντας πως δεν θέλει να φύγει κανείς από την ομάδα του και πως με τον Τριαντάφυλλο είναι καλύτερα από ποτέ και τα δύο παιδιά τα έχουν βρει, παρότι στο παρελθόν ειδικά ο Ηλίας είχε πει πολλά για τον συνάδελφό του και τον είχε χαρακτηρίσει άσχημα.

Τι έχει συμβεί όμως ανάμεσα στους δύο άνδρες και έχουμε αυτή την... κωλοτούμπα; Σύμφωνα με το Athensmagazine.gr Ηλίας και Ντάφυ, Ντάφυ και Ηλίας έκατσαν στο "ίδιο τραπέζι" και τα βρήκαν. Συγκεκριμένα ο Ηλίας ζήτησε από τον Τριαντάφυλλο, πριν τρεις μέρες και μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, να τα πούνε προσωπικά χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς.

 Survivor spoiler:

Survivor spoiler: Το λόγια του Ηλία που λύγισαν τον Τριαντάφυλλο!

Αντρίκια και παντελονάτα λοιπόν ο Ηλίας Μπόγδανος όχι απλά ζήτησε συγνώμη αλλά είπε στον Τριαντάφυλλο ότι είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάει και θαυμάζει πολύ. "Συγνώμη Ντάφυ! Θέλω να σου πω πως σε εκτιμώ πολύ και σε θαυμάζω διότι έχει καταφέρει και έχεις αντέξει παρότι έχεις περάσει δύσκολα και έχεις αφήσει πίσω την οικογένειά σου! Θέλω να αφήσουμε πίσω μας ότι τσακωμό είχαμε και να συνεχίσουμε μια ομάδα εδώ αλλά και να συνεχίσουμε να μιλάμε και έξω. Θέλω ότι έχουμε πει και για το τραγούδι μας να το κάνουμε και να συνεργαστούμε στο μέλλον"! Αυτά ήταν τα λόγια του Ηλία Μπόγδανου, πίσω από τις κάμερες, που λύγισαν τον Ντάφυ!

Αμέσως ο Τριαντάφυλλος έπεσε στην αγκαλιά του και τόνισε πως και εκείνος στο παρελθόν είχε μιλήσει άσχημα για τον ίδιο και πως ζητάει συγνώμη και πλέον θα είναι "αδελφός" του! Από ότι φαίνεται λοιπόν Ηλίας και Τριαντάφυλλος όχι απλά δεν είναι πλέον τσακωμένοι αλλά αποτελούν δύο νέους κολλητούς στον Άγιο Δομίνικο! Τώρα τι "μύγα" τσίμπησε τον Ηλία και είχε αυτή την αλλαγή πορείας θα το μάθουμε στη συνέχεια και θα σας ενημερώσουμε.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share