Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Η έκπληξη του Αλέξη Παππά στην Alessia και το μήνυμά της (photo)

Η ανάρτηση του πρώην παίκτη του Survivor

28 Απριλίου 2021 19:02
Survivor 4: Η έκπληξη του Αλέξη Παππά στην Alessia και το μήνυμά της (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς έκανε έκπληξη στην Alessia Demetz μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης. Μπορεί να μην γίνεται να ταξιδέψει στο Ντουμπάι λόγω καραντίνας και συμβολαίου, ωστόσο της έστειλε λουλούδια. Παράλληλα, εν εξάλλω καταστάσει βρίσκεται ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση και να προχωρήσει σε μαζικές μηνύσεις για κόσμο, που έχει αναφερθεί στον ίδιο με πολύ άσχημες εκφράσεις.

Την αποκάλυψη έκανε η "σύντροφος" του αναρτώντας μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας αγκαλιά με την ανθοδέσμη που της έστειλε. Το στιγμιότυπο έκανε repost και ο Αλέξης Παππάς στον δικό του λογαριασμό.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Alessia με την έκπληξη του Παππά μετά το Survivor 4

Η έκπληξη του Αλέξη Παππά στην Alessia

Survivor 4 - Παππάς: Όλη η αλήθεια τη σχέση του με την Alessia

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor και πλέον απαντάει σε όλα όσα έχουν γραφτεί για εκείνον τόσο για τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης όσο και για τη σχέση του.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Love it» και αναφέρθηκε στη σχέση του με την Alessia και τον γάμο που ήταν να γίνει στις 25 Μαρτίου. Παράλληλα, διαβάστε την πρώτη ανάρτηση του Αλέξη Παππά.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει η σχέση μου ακόμη μετά από τόσο καιρό. Εγώ είχα πει σε αυτή την κοπέλα ότι λογικά μέχρι 25 Μαρτίου θα είμαι έξω. Σιγά μη κάτσω παραπάνω. Δε θα παντρευόμασταν 25 Μαρτίου. Έχουμε βρεθεί μόνο μια φορά, είχαμε έρθει πολύ κοντά από απόσταση. Έχουμε αφήσει στα μισά μια ιστορία. Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μια φορά. Είναι αυτό το κεραυνοβόλο.

Δεν ξέρω αν με έκανε unfollow ο Ανδρέας Γεωργίου. Είχαμε μια σχέση επαγγελματική, η οποία έληξε. Δεν είχαμε αναπτύξει προσωπικές σχέσεις ποτέ» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Παππάς.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share