Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Που και πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός! (Video)

Όλες οι πληροφορίες για το ριάλιτι επιβίωσης

27 Απριλίου 2021 17:24
Survivor spoiler: Που και πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Σε δύο περίπου μήνες θα γίνει ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα με όσα είπε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο τελικός του survivor αναμένεται να γίνει στην Αθήνα στα μέσα Ιουνίου και όχι στις αρχές Ιουλίου όπως είχε ακουστεί. Παράλληλα, σε αποκαλύψεις προέβη ο Γιώργος Λιανός για το ερωτικό καβγαδάκι Μαριαλένας-Σάκη

Kαι συγκεκριμένα η δημοσιογράφος τόνισε «στα Ολυμπιακά ακίνητα, όπως είχε γίνει ο προηγούμενος χωρίς κοινό λόγω κορωνοϊού» αλλά θα παρευρεθούν οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει και οι συγγενείς των παικτών που έχουν φθάσει στον τελικό!

Survivor spoiler: Αποκάλυψη σεισμός για τον Τζέιμς Καφετζή! Ήταν να μην μπει στο Survivor στα κάστινκ αλλά...

Survivor 4: Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης η εκπομπή Ευτυχείτε για ένα παρασκήνιο που είχε συμβεί τον Δεκέμβριο, τότε που γίνονταν οι auditions για το Survivor 4!

Αυτές τις ημέρες όπως θα έχετε παρατηρήσει κι εσείς οι φανς του ριάλιτι, η παραγωγή ξεκινάει να φέρνει πάλι στο επίκεντρο τον Τζέιμς Καφετζή, με αποκορύφωμα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο. Φέρνει δηλαδή σαν πρωταγωνιστή έναν άνθρωπο που μπήκε... τελευταία στιγμή στο Survivor! Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share