Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021

Survivor 4: Η Ελευθερίου αποκάλυψε τι είπε στο αυτί του Παππά

Όλη η αλήθεια

27 Απριλίου 2021 14:33
Survivor 4: Η Ελευθερίου αποκάλυψε τι είπε στο αυτί του Παππά

Μετά την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το Survivor υπήρξαν δημοσιεύματα που την ήθελαν να είπε στον Αλέξη Παππά «τελείωσε τον Τζέιμς».

Η τραγουδίστρια το μεσημέρι της Μ.Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και αποκάλυψε τι πραγματικά είπε στον Αλέξη το βράδυ της αποχώρησής της.

«Τώρα που αναφερθήκατε στον Αλέξη, θέλω να πω ότι είδα και κάποια πράγματα… έγινε μια παραπληροφόρηση για το τι του είπα. Σε καμία περίπτωση δεν είπα κάτι τέτοιο. Θυμάμαι πολύ καλά τι του είπα. Του είπα ότι θα μιλήσω στην Alesia… Δεν ξέρω από που βγήκε αυτό και με στεναχώρησε. Αντιλαμβάνομαι ότι πήγα σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, δεν το αδικώ αυτό αλλά κάποια παιδιά μπαίνουν είτε γιατί έχουν στρατηγική είτε γιατί είναι καλοί αγωνιστικά… Εγώ πήγα απροετοίμαστη» αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου και συνέχισε:

«Τον Αλέξη έτυχε να τον γνωρίζω πριν το παιχνίδι από την καλή μου φίλη και μάλιστα πριν φύγουμε για Άγιο Δομίνικο του είχε ζητήσει να με προσέχει. Μου είχε δώσει όλο το δικαίωμα η φίλη μου να νιώθω ότι έχω μια ασφάλεια.

Κάποιοι άλλοι μου έβαζαν λόγια για τον Αλέξη. Πέφτω από τα σύννεφα, δεν περίμενα ότι θα το έλεγε αυτό γιατί οι προθέσεις μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση πονηρές. Ίσως το παρεξήγησε κι αυτός το ότι ένιωθα πολύ οικεία μαζί του.

Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό με τον Αλέξη, ο Αλέξης είναι σε μια σχέση και μου είπε ότι αν καταφέρεις να της μιλήσεις να της στείλεις την αγάπη μου κι ότι την σκέφτομαι. Δεν παίζει καμία στρατηγική για να παραμείνει στο παιχνίδι οδηγεί τα πράγματα ακριβώς έτσι όπως έχουν τα γεγονότα»

Δείτε όλα όσα είπε στο video παρακάτω:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share