Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Η Μαριαλένα γιατί κλαίει; Θυμήθηκε ότι παράτησε τον Λιβάνη;»

Το Twitter... τη γλέντησε μετά τον καβγά με τον Σάκη

27 Απριλίου 2021 00:30
Survivor 4: «Η Μαριαλένα γιατί κλαίει; Θυμήθηκε ότι παράτησε τον Λιβάνη;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor είχε για ακόμη μια φορά αρκετά περιστατικά να προσφέρει για σχολιασμό και το Twitter δεν έχασε ευκαιρία να γίνει ιδιαίτερα «καυστικό» με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, σχολιάζοντας όσα έγιναν με τον Σάκη Κατσούλη και αναφέροντας τον Γιώργο Λιβάνη.

Το όνομα του τραγουδιστή, μάλιστα, βρισκόταν μέσα στα κορυφαία trends, κάτι που δείχνει την... κυνικότητα με την οποία οι χρήστες του Twitter αντιμετώπισαν την ένταση του ζευγαριού, με τη Μαριαλένα μάλιστα να λέει στον Σάκη πως «τελείωσαν».

Survivor 4: Το Twitter «δίκασε» ξανά τη Μαριαλένα για τον Σάκη... και τον Λιβάνη

«Λιβάνη αγάπη μου πάρε με από εδώ» και «Θυμήθηκε ότι παράτησε τον Λιβάνη;», έγραφαν ορισμένες αναρτήσεις, με το Twitter για ακόμη μια φορά να μην χαρίζεται στην παίκτρια της μπλε ομάδας.

Survivor 4: To «καρφί» του Γιώργου Λιβάνη στην Μαριαλένα που «κόπηκε» στο μοντάζ στην εκπομπή «Στην υγεία μας ρε παιδιά» (Video)

Survivor 4: Καλεσμένος στην εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά, βρέθηκε ο Γιώργος Λιβάνης όπου τραγούδησε την επιτυχία του "Να είσαι ευτυχισμένη", αλλά ερμήνευσε και άλλα κομμάτια ταλαντούχων καλλιτεχνών.

Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τη σχέση του με τη Μαριαλένα που βρίσκεται στο Survivor 4, ο ίδιος έχει δει επιτυχία και δεν γινόταν να μην βρεθεί σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ακόμη και μουσική.

Η ατάκα-φωτιά του Γιώργου Λιβάνη που «κόπηκε» στο μοντάζ

Στην εκπομπή Ευτυχείτε λοιπόν, η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη αποκάλυψε πως στο μοντάζ κόπηκε μια ατάκα που πέταξε ο Γιώργος Λιβάνης και έτσι το κοινό δεν την άκουσε ποτέ.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του τραγουδιού του, είπε «αφιερωμένο στους αχάριστους», με όλη την εκπομπή να λέει πως λογικά ήταν σπόντα για την Μαριαλένα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share