Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Τα γύρισε η Αλέσια για τη σχέση με τον Παππά - «Δεν του είμαι τίποτα»

Τέτοια σοβαρή σχέση με... μισή συνάντηση; Αποκλείεται!

26 Απριλίου 2021 16:26
Survivor 4: Τα γύρισε η Αλέσια για τη σχέση με τον Παππά - «Δεν του είμαι τίποτα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλέσια φαίνεται πως... τα γυρνά για τον Αλέξη Παππά, με τη σύντροφο του ηθοποιού να τονίζει πως οι δυο τους μίλησα μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Σε ένα live της στο Instagram, που πρόβαλλαν στο Πρωινό, η Αλέσια αποκάλυψε πως μίλησε με τον Αλέξη Παππά, που πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις, ωστόσο δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα για να τον δει, ούτε εκείνος να πάει στο Ντουμπάι.

Survivor 4: Αυτά είπαν μεταξύ τους ο Αλέξης Παππάς και η Αλέσια

«Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Δεν είμαι κάτι για αυτόν, δηλαδή έχουμε αυτή την υπόσχεση μας, αλλά ουσιαστικά τίποτα. Τον ξέρω μόνο από τα social, δεν τον γνωρίζω στην πραγματικότητα, ελπίζω να είναι τόσο καλός όσο λέει ότι είναι. Ακόμα και αν δεν είμαστε κάποια στιγμή μαζί, του αξίζει ένας καλός άνθρωπος, σε όλους μας αξίζει να έχουμε το χώρος μας, δηλαδή τώρα που θα επιστρέψει στην Ελλάδα μπορεί να έχει άλλες προθέσεις, μπορεί να αλλάξει γνώμη για πολλά πράγματα.

Μίλησα με τον Αλέξη. Νομίζω πως είναι στην Ελλάδα. Είναι απασχολημένος με το πρόγραμμά του. Δεν ξέρω αν θα έρθω στην Ελλάδα να συναντήσω τον Αλέξη, μόλις έφτασε».

Survivor: Το είπε και το έκανε! Ο Τριαντάφυλλος έφερε πίσω στην παραλία τον "Αλέξη Παππά"!

Survivor 4: Μετά την στεναχώρια του από την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως άλλαξε τροπάρι και έκανε το απίστευτο!

Πήρε στην αγκαλιά του ένα φοινικόφυλλο και το παρομοίασε με τον αγαπημένο του φίλο Αλέξη! Όπως χαρακτηριστικά είπε μοιάζουν και στο ύψος και στα κιλά αλλά...και στα μαλλιά μιας και τα φύλλα του ήταν ίδια με τα μαλλιά του Αλέξη Παππά.

Ο Τριαντάφυλλος δεν έμεινε μόνο στην συζήτησή τους on camera αλλά ήθελε να γνωρίσει σε όλη την παραλία τον νέο Αλέξη που επέστρεψε και έτσι τον έκανε βόλτα και έκανε σε όλους τους παίκτες τις ανάλογες συστάσεις!

Μάλιστα το φοινικόφυλλο - Αλέξης ζήτησε πάλι από τον Τζέιμς να βγουν πάλι στον τάκο οι δυο τους σαν να μην άλλαξε τίποτα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share