Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Survivor spoiler 26/04, part.2: Αυτός κερδίζει την ατομική ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

26 Απριλίου 2021 09:07
Survivor spoiler 26/04, part.2: Αυτός κερδίζει την ατομική ασυλία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας πρώτης ασυλίας σήμερα (26/04) ανάμεσα σε κόκκινους και μπλε με τους παίκτες της ηττημένης ομάδας να παίζουν για την ατομική ασυλία!

Χτες είδαμε την κόκκινη ομάδα πιο δυνατή από ποτέ, με τους κόκκινους να επικρατούν εύκολα με 10-7 και να δείχνουν πως ενωμένοι μπορούν να καταφέρουν πολλά, αφού χτες καλύτερος παίκτης της ομάδας ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έφερε 2 στις 3 νίκες και βάση αγωνιστικής εικόνας ίσως να μην είναι υποψήφιος απο την κάλπη, μιας και η Νικολέτα πάει από ήττα σε ήττα και δείχνει πως έχει χάσει την φόρμα της.

Από την άλλη πλευρά οι μπλε βρίσκονται σε δύσκολο φεγγάρι, μιας και έχουν χάσει δύο σερί ματς, για επικοινωνία και αγώνα επάθλου φαγητού και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, όντας όμως σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, την ίδια στιγμή που μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί αν θα αγωνιστεί ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος φέρεται να είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο χθεσινό αγώνισμα, όταν έτρεξε το ραν με τον Τριαντάφυλλο.

Survivor spoiler 26/04, part.2: Αυτός κερδίζει την ατομική ασυλία!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία;

Ακόμα πληροφορίες για το σημερινό αγώνισμα δεν έχουμε αφού ο ΣΚΑΙ δεν μας έχει δώσει καν trailer ενώ παράξενο αλλά δεν έχει υπάρξει καν διαρροή! Ωστόσο για να μην σας αφήσουμε έτσι ψάξαμε και βρήκαμε τι αναφέρουν ορισμένοι στο διαδίκτυο που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να υιοθετήσουμε την άποψή τους αφού εμείς εμπιστευόμαστε μόνο την πηγή μας!

Μάχη πρώτης ασυλίας λοιπόν σήμερα, με κόκκινους και μπλε να προσπαθούν να κρατήσουν όλους τους παίκτες τους στην παραλία. Αυτή την φορά οι κόκκινοι θα τα δώσουν όλα αφού δεν τους συμφέρει να χάσουν αφού θα κινδυνεύσει παίκτης τους, πέρα του Τριαντάφυλλου, με τον τραγουδιστή να έχει αποδείξει πως είναι δυνατός στις ψηφοφορίες οπότε θα κινδυνεύσει να φύγει κάποιος δυνατός παίκτης τους!

Προς το παρόν στο διαδίκτυο γίνεται λόγος πως οι μπλε έχουν ένα προβάδισμα για την πρώτη ασυλία ωστόσο εμείς ακόμα δεν συμμεριζόμαστε αυτή την άποψη! Θα επικοινωνήσουμε με τον άνθρωπό μας και μόλις μάθουμε θα σας ενημερώσουμε! Μείνετε συντονισμένοι!

UPDATE: Τελικά η μπλε ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία;

Οι κόκκινοι λοιπόν θα κληθούν για ακόμα μια μέρα να αγωνιστούν για την ατομική ασυλία! Με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα φαβορί για να την κατακτήσουν είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Σάκης Κατσούλης και η Καρολίνα! Μόλις έχουμε σίγουρη ενημέρωση θα σας ενημερώσουμε!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivo

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share