Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Σοκάρει ο Περικλής - «Έφαγα ένα ψωμί που είχε πρασινίσει και είχε μυρμήγκια»

Εσείς το τρώγατε;

25 Απριλίου 2021 14:32
Survivor 4: Σοκάρει ο Περικλής - «Έφαγα ένα ψωμί που είχε πρασινίσει και είχε μυρμήγκια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει ο Περικλής Κονδυλάτος με όσα είχε αναφέρει για το Survivor, με τον ίδιο να μιλά στην εκπομπή «Σου Κου Family», αποκαλύπτοντας το πιο άθλο φαγητό, που έφαγε στον Άγιο Δομίνικο.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων, αναφέρθηκε και στην κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε αυτόν και την Ανθή Σαλαγκούδη ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάτι μαζί της και ούτε θα τα έβαζε ποτέ με μία γυναίκα, ενώ παλιότερα είχε αναφερθεί σε περιστατικό ξυλοδαρμού εναντίον του.

Survivor 4: Η αποκάλυψη του Περικλή για το πιο αηδιαστικό φαγητό

«Το πιο σουρεαλιστικό είναι ότι έχω φάει από τα σκουπίδια. Έχω φάει ένα ψωμί από κάτω, το οποίο είχε πρασινίσει και είχε και μυρμήγκια. Εγώ συνέχισα να το τρώω. Νομίζω αυτό έχει πιο ενδιαφέρον από το ότι κλέβω κάτι που είναι νορμάλ», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Survivor 4: Ο τελευταίος επιζών! Ο Τριαντάφυλλος είναι ο μοναδικός παίκτης που παρέμεινε από την ομάδα των Διασήμων!

Survivor 4: Τι και αν πολλοί τον έχουν για τον χειρότερο αγωνιστικά παίκτη της κόκκινης ομάδας, αλλά και των Διασήμων όταν αρχικά αυτό ξεκίνησε ο Τριαντάφυλλος είναι ο τελευταίος παίκτης της τότε ομάδας που παρέμεινε στο ριάλιτι!

Αρχικά το μεγάλο όπλο της ομάδας ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο αλλά δεν άντεξε πολύ και αποχώρησε οικειοθελώς! Στην συνέχεια από τα φαβορί της ομάδας και ο αρχηγός της νέας κόκκινης ομάδας ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς, όμως η αλλαγή συμπεριφοράς που είχε τον έφερε εκτός Survivor αφού ο κόσμος τον... τιμώρησε και τον πέταξε εκτός!

Από εδώ και από εκεί, σήμερα 22 Απριλίου και τέσσερις ακριβώς μήνες μετά την έναρξη του Survivor 4 ο Τριαντάφυλλος είναι ο τελευταίος παίκτης της αρχικής ομάδας των Διασήμων που κατάφερε να μείνει στο ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο, μετά τις συνεχόμενες αποχωρήσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Αλέξη Παππά!

Μια πολύ σημαντική διάκριση λοιπόν για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος παρότι έχει βγει υποψήφιος προς αποχώρηση 8 φορές έχει καταφέρει να επιζήσει!

Να θυμίσουμε παρακάτω τους αρχικούς παίκτες που ήταν στην ομάδα των Διασήμων, μόλις ξεκίνησε το Survivor 4:

  • Μιχάλης Αρναούτης
  • Αγγελική Λάμπρη
  • Κάτια Ταραμπάνκο
  • Άννα Μαρία Βέλλη
  • Γιώργος Κοψιδάς
  • Ελευθερία Ελευθερίου
  • Αλέξης Παππάς
  • Τριαντάφυλλος
  • Πάνος Καλίδης
  • Περικλής Κονδυλάτος

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share