Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Πέρασε... μήνυμα ο Λιβάνης - Τραγούδησε το «Να είσαι ευτυχισμένη»

Για όσους ξέρουν είναι κάτι παραπάνω από μια επιτυχία του...

25 Απριλίου 2021 11:02
Survivor 4: Πέρασε... μήνυμα ο Λιβάνης - Τραγούδησε το «Να είσαι ευτυχισμένη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά έχουν ακουστεί για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την επανασύνδεση με τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor, ειδικά μετά το δώρο που της έκανε, με τον Γιώργο Λιβάνη να βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο της συζήτησης κι ένα τραγούδι του να μην περνά απαρατήρητο.

Το βράδυ του Σαββάτου ωστόσο ήταν καλεσμένος σε μία άλλη εκπομπή του ΣΚΑΪ, το Στην Υγειά Μας ρε Παιδιά. Εκεί ανάμεσα σε άλλα κομμάτια που ερμήνευσε, είπε και τη νέα του επιτυχία «Να είσαι ευτυχισμένη», την οποία πολλοί έχουν συνδέσει με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Survivor 4: Ο Λιβάνης... έστειλε μήνυμα με το τραγούδι του

Ο τραγουδιστής όπως ήταν αναμενόμενο δεν έκανε καμία αναφορά στο ριάλιτι επιβίωσης παρόλο που καλεσμένη στην εκπομπή ήταν και η Έλενα Κρεμλίδου, πρώην παίκτρια της Μπλε ομάδας.

Survivor 4: Αποκάλυψη «βόμβα» για Λιβάνη - Αυτό είναι το τελευταίο δώρο που έκανε στη Μαριαλένα

Μια μεγάλη αποκάλυψη έγινε αναφορικά με τον Γιώργο Λιβάνη και τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με πολλούς να βλέπουν το δώρο του Σάκη Κατσούλη, αλλά ελάχιστους να γνωρίζουν το τελευταίο που της έκανε ο τραγουδιστής.

Φαίνεται, μάλιστα, πως κάποια από τα δώρα που της είχε κάνει ο Λιβάνης έχει πάρει μαζί της στο Survivor η Μαριαλένα, έχοντας ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

Survivor 4: Το δώρο του Λιβάνη στη Μαριαλένα πριν πάει Άγιο Δομίνικο

«Δύο κομποσκοίνια της έκανε ο Γιώργος Λιβάνης δώρο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο, αυτά που φοράει και έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την Μαριαλένα. Το τρίτο κομποσκοίνι που φοράει είναι της γιαγιάς της Μαριαλένας, το οποίο πέρασε στην μητέρα της κι εκείνη της το έδωσε», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share