Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Βόμβες» από την Χριστίνα - «Με τον Σάκη είχα σχέση και το ήξεραν όλοι»

Τον... πρόδωσε και για το δώρο στη Μαριαλένα

24 Απριλίου 2021 13:36
Survivor 4: «Βόμβες» από την Χριστίνα - «Με τον Σάκη είχα σχέση και το ήξεραν όλοι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβες» έριξε για ακόμη μια φορά η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, προτού μπουν στο Survivor, τονίζοντας πως όντως έχει έρθει κοντά με τη Μαριαλένσ Ρουμελιώτη και δεν είναι προσποιητό.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας επεσήμανε πως κανείς... δεν τους ανάγκασε, επιβεβαιώνοντας, επίσης, ότι η Μαριαλένα φορούσε το περιβόητο κολιέ στο πάρτι της ένωσης.

Survivor 4: Το νέο σχόλιο της Χριστίνας Κεφαλά

«Δεν ξέρω αν περιμένει ο Λιβάνης τη Μαριαλένα έξω, εγώ δεν ασχολήθηκα. Το μενταγιόν το φορούσε η Μαριαλένα στην ένωση, νομίζω της το είχε δώσει ο Σάκη, δεν ξέρω αν έγινε κάτω off camera και έγινε μετά και on camera. Για το μήνυμα που πήρα, ο κόσμος μπορεί να λέει για τα αγωνιστικά μου αλλά όχι για την προσωπική μου ζώη. Ένιωσα άσχημα και αμήχανα.

Με τον Σάκη ήταν κάτι μικρό αυτό που είχαμε. Ίσως ο Σάκης είπε ότι ήμασταν φίλοι για να είναι πιο ελεύθερος στο παιχνίδι, ίσως για να μιλήσει με τη Μαριαλένα να τα βρουν, δεν ξέρω. Δεν είχαμε μιλήσει με τον Σάκη πριν το παιχνίδι.

Δεν ξέρω αν η παραγωγή εκμεταλλεύεται τη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα, δεν τους έβαλε κανένας να προσποιηθούν. Αν δεν τα έχουν βρει και το κάνουν μόνο για τη δημοσιότητα, αυτοί το ξέρουν. Εγώ τους ένιωσα πάρα πολύ κοντά.

Βλέπω στον τελικό τον Ηλία και τον Νίκο».

Survivor 4: Άγριος καυγάς με Μαριαλένα και Σάκη στην παραλία

Survivor 4: Κι εκεί που θα έλεγε κανείς πως τα πράγματα θα ηρεμούσαν, αφού έφυγε ο Αλέξης Παππάς από την παραλία των Survivors, αμ δε! Γνωρίζετε πολύ καλά πως το Youweekly.gr έχει μάτια παντού και όσον αφορά τον Άγιο Δομίνικο... δεν μας ξεφεύγει τίποτα! Η έγκυρη πηγή μας, ο άνθρωπός μας που μας δίνει τα spoils και ποτέ δεν έχει πέσει, μας μετέφερε ένα ρεπορτάζ που.. θα φέρει τα πάνω κάτω!

Δεν θα το δείξουν, σας το υπογράφουμε! Τουλάχιστον όχι ακόμα... Μπορεί να το κάνουν σαν το κολιέ που έδωσε ο Σάκης στην Μαριαλένα, που είχε συμβεί ένα μήνα πριν κι εμείς το είδαμε προχθές... Αλλά μέχρι στιγμής δεν θα το δείξουν! Τους βολεύει Μαριαλένα και Σάκης να είναι μονιασμένοι! Άλλωστε μετά την αποχώρηση του Παππά μένουν μόνοι τους στην παραλία.

Ο άνθρωπός μας, λοιπόν, μας είπε πως... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share