Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Τραγικό! Βανδάλισαν το μαγαζί του Κώστα Παπαδόπουλου!

Είστε με τα καλά σας ορισμένοι;

24 Απριλίου 2021 10:21
Survivor spoiler: Τραγικό! Βανδάλισαν το μαγαζί του Κώστα Παπαδόπουλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μια τραγική είδηση έφτασε στα γραφεία του Athensmagazine.gr και σίγουρα σοκάρει και προκαλεί αηδία για το τι άνθρωποι υπάρχουν εκεί έξω!

Αν είναι δυνατόν για ένα παιχνίδι ριάλιτι κάποιοι να παθιάζονται τόσο και να προχωρούν σε τέτοιες πράξεις, διαλύοντας την περιουσία του άλλου. Μπορεί ο Κώστας Παπαδόπουλος να έχει βγει υποψήφιος αρκετές φορές και να έχει παραμείνει στο παιχνίδι όμως η περίπτωσή του θυμίζει λίγο Αλέξη Παππά! Τι θέλουμε να πούμε; Πως παραμένει στο παιχνίδι αλλά εξαιτίας ότι υπάρχουν πιο αδύναμοι παίκτες στην διαδικασία της ψηφοφορίας από τον ίδιο και την γλιτώνει! Ακόμα και μια φορά που βρέθηκε ψηλά στην ψηφοφορία ήταν επειδή πήρες ψήφους από όσους ήθελαν να διώξουν τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά, με τους οποίους ήταν μαζί στην ψηφοφορία! Τελικά τότε αποχώρησε ο Χριστίνα Κεφαλά.

Survivor spoiler: Βανδάλισαν το μαγαζί του Κώστα Παπαδόπουλου;

Survivor spoiler: Τραγικό! Βανδάλισαν το μαγαζί του Κώστα Παπαδόπουλου! Μπορεί τα πράγματα να έχουν ξεφύγει μέσα στο Survivor αλλά φαίνεται πως το ίδιο συμβαίνει και έξω από αυτό.

Και μπορεί μέσα στο ριάλιτι αυτό να δικαιολογείται αφού οι παίκτες πεινάνε και ζουν σε ιδιαίτερες συνθήκες, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την Ελλάδα. Προφανώς υπάρχουν και αρκετοί ανεγκέφαλοι που έχουν φανατιστεί πολύ με το παιχνίδι και κάνουν ακραία πράγματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sports365.gr, ακούγεται ότι κάποιοι βανδάλισαν το μαγαζί του ζαχαροπλάστη Κώστα Παπαδόπουλου, που παράλληλα μοιάζει ως δυνατός υποψήφιος να αποχωρήσει σύντομα. Δεν ξέρουμε αν είναι αλήθεια ή όχι, πάντως είναι ένα εξαιρετικά λυπηρό γεγονός.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share