Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Κόλαφος» ο Γκουντάρας για Ανθή Σαλαγκούδη (Video)

«Δεν έχει τίποτα να προσφέρει»

23 Απριλίου 2021 20:15
Survivor 4: «Κόλαφος» ο Γκουντάρας για Ανθή Σαλαγκούδη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στο The 2night show βρέθηκε μεταξύ άλλων και η Ανθή Σαλαγκούδη η οποία μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης. Το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή Ευτυχείτε αναφέρθηκε στην Ανθή.

Συγκεκριμένα η Έλενα Πολυκάρπου παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για το ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε πως υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψουν κάποιοι πρώην παίκτες μόνο για μια ημέρα.

Το σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα για την Ανθή

Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας άκουσε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει η Ανθή Σαλαγκούδη δεν δίστασε να πετάξει την μπηχτή του για το γεγονός ότι έχει βρεθεί καλεσμένη σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

«Έχει άλλες 4 εκπομπές, έχει και το «Άντε γεια» με τον Τάκη Τσουκαλά, πότε θα προλάβει να πάει; Πάντως αν είναι να ξαναμπεί για μια μέρα η Ανθή Σαλαγκούδη δεν έχει να προσφέρει τίποτα», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Survivor 4: Τα έβγαλε όλα στην φόρα για το σ@ξ στην παραλία η Σαλαγκούδη - «Πηγαίναμε στο δάσος και…»

Η Ανθή Σαλαγκούδη είχε άκρως αποκαλυπτική διάθεση, μιλώντας στην εκπομπή «After Dark» για τη συμμετοχή της στο Survivor, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στο αν υπήρξε ερωτική σκηνή στην παραλία.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που πρόσφατα σημείωσε έναν καβγά στον αέρα, δεν έκρυψε το πόσα κιλά έχει πάρει από την ημέρα, που γύρισε στην Ελλάδα, τις στιγμές απομόνωσης στο δάσος, καθώς και τα σχόλια εναντίον της.

Survivor 4: Οι αποκαλύψεις της Ανθής Σαλαγκούδη για τη συμμετοχή της

«Τρώω ασταμάτητα και δεν ξέρω πώς θα το ελέγξω. Είμαι 3 κιλά συν από τότε που μπήκα στο παιχνίδι. Πήρα αυτά που έχασα και ακόμα 3. Είδα άλλα ενδιαφέρονται πράγματα γενικά. Έμαθα πράγματα για το παρελθόν που δεν ήξερα. Δεν με επηρέασε αλλά ήταν καλή αφορμή. Τα χρησιμοποιούσα υπέρ μου.

Αν ήθελες να απομονωθείς στο Survivor και να κλάψεις ή να κάνεις άλλα πράγματα μπορούσες. Έκλαιγα πολύ συχνά εκεί» είπε όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η τελευταία φορά που έκλαψε.

Στην ερώτηση με ποιον συμπαίκτη της θα προτιμούσε να κλειστεί σε ασανσέρ αν έπρεπε, είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Ο Γιώργος δεν ήταν από τους αγαπημένους μου συμπαίκτες από την αρχή μέχρι το τέλος. Με τον Περικλή με όλα αυτά που έχουν συμβεί και ακούω και μαθαίνω… Είχαμε έρθει πολύ κοντά σύμφωνα με τη δική μου εκδοχή».

Όσο για το αν έχει κάνει role play απάντησε ότι δεν έχει παίξει ποτέ σαν ηθοποιός: «Με ρούχα όχι. Δεν το έζησα ολοκληρωμένα. Δεν έχω κάνει με ρούχα. Δεν το έχω κάνει σωστά, λίγο πρόχειρα».

Σε ό,τι αφορά τους haters της και το χειρότερο μήνυμα που έχει πάρει ποτέ αποκάλυψε: «Ήταν πολύ άσχημο, έχει σχέση με θάνατο».

Είχε φλερτ στο Survivor; Η ίδια αποκάλυψε: «Δεν είχα καμία ερωτική διάθεση. Στην κόκκινη ομάδα δεν υπήρχε κάτι».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share