Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Έτσι είναι η Δήμητρα, τον βασανίζει τον Τριαντάφυλλο»

Και του αρέσει κιόλας...

23 Απριλίου 2021 13:47
Survivor 4: «Έτσι είναι η Δήμητρα, τον βασανίζει τον Τριαντάφυλλο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αντίδραση της συζύγου του Τριαντάφυλλου, Δήμητρας Σιαμπάνη, στα μηνύματα που έστελναν μεταξύ τους στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, ήταν τέτοια που έγειρε ερωτήματα, αλλά ένας καλός φίλος του «Ντάφυ» έμελλε να λύσει την παρεξήγηση.

Ο τραγουδιστής Νίκος Γιάννου μίλησε την Παρασκευή (23/4) στο «Πρωινό», αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα της Δήμητρας και λέγοντας πως... αρέσει στον Τριαντάφυλλο.

Survivor 4: Το σχόλιο του φίλου του «Ντάφυ» για τη Δήμητρα

«Δεν μου άρεσε καθόλου η αντίδραση της Δήμητρας στο έπαθλο επικοινωνίας, δεν θα μου άρεσε αν ήμουν τέσσερις μήνες μέσα σε ένα παιχνίδι, μόνος μου, η γυναίκα μου να μου μιλήσει με αυτόν τον τρόπο όμως πρώτον δεν είναι η γυναίκα μου και δεύτερον έτσι είναι η Δήμητρα. Δηλαδή ο χαρακτήρας της σε κάποιους αρέσει σε κάποιους δεν αρέσει. Στον Τριαντάφυλλο αρέσει αυτό το πράγμα», είπε μεταξύ άλλων.

Survivor 4: Η γυναίκα του Τριαντάφυλλου είναι γιατρός αλλά εκείνος δεν ξέρει πως γράφεται το ιατρείο!

Survivor spoiler: Φαίνεται ότι ο αρκετός καιρός που είχε να πιάσει κινητό στα χέρια του έκανε τον Τριαντάφυλλο να ξεχάσει την ορθογραφία!

Το ορθογραφικό λάθος χτες που έβγαλε μάτια και ελάχιστοι παρατήρησαν! Μπορεί η γυναίκα του Τριαντάφυλλου, Δήμητρα Σιαμπάνη, να είναι γιατρός και να έχει προσωπικό ιατρείο, ωστόσο ο ίδιος δεν ξέρει πως... γράφετε! Ναι, ναι καλά διαβάσετε!

Ο Τριαντάφυλλος ήθελε να ρωτήσει πως πάει η δουλειά στο ιατρείο της γυναίκας του μόνο που το έγραψε... ιατρίο! Βρε Ντάφυ μου έλεος!

Survivor 4: Η γυναίκα του Τριαντάφυλλου είναι γιατρός αλλά εκείνος δεν ξέρει πως γράφετε το ιατρείο!

Δείτε και το σχετικό βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share