Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Νεύρα του Αλέξη με τη σύντροφό του - «Έχει πει παράξενα πράγματα...»

Αλέσια, δύσκολα τα πράγματα...

23 Απριλίου 2021 13:33
Survivor 4: Νεύρα του Αλέξη με τη σύντροφό του - «Έχει πει παράξενα πράγματα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεύρα φαίνεται πως έχει ο Αλέξης Παππάς με τη σύντροφό του, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, με το δικηγόρο του να εκφράζει αυτό τον προβληματισμό του από τις δηλώσεις της, προμηνύοντας εξελίξεις.

Ο Στέλιος Σούρλας μίλησε σήμερα (23/4) στο «Πρωινό» κι αφού αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του, όταν έμαθε τα όσα ακούγονται έξω γι' αυτόν μίλησε και για το θέμα της συντρόφου του.

Survivor 4: Η αντίδραση του Αλέξη σε όσα είπε η σύντροφός του

«Την είδα την Αλέσια χθες, καλή ήταν απλά κάποια πράγματα που είπε ήταν περίεργα. Το τι υπάρχει μεταξύ τους θα τα πει ο Αλέξης όταν θα βγει. Δεν τον ενημέρωσα ότι η Αλέσια έχει μιλήσει σε εκπομπές… Ο Αλέξης έκανε κλήση μόνο σε εμένα, προφανώς αυτό επέλεξε είμαστε και φίλοι, έχει εμπιστοσύνη στην κρίση μου και σε αυτά που λέω. Την τελική απόφαση για το τι θα κάνει θα την λάβει αυτός, εγώ δεν αποφασίζω για τον πελάτη μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Survivor 4: Αποκαλύψεις από τη σύντροφο του Αλέξη - «Με έβαλε να του υποσχεθώ ότι...»

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε η σύντροφος του Αλέξη Παππά, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor και ανέφερε το τι την έβαλε να του υποσχεθεί, όσο εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Η Αλέσια Ντεμέτς μίλησε για την σχέση της με τον Αλέξη Παππά, λίγο μετά την αποχώρησή του, ενώ αναφέρθηκε και στον απίστευτο τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν οι δυο τους.

Survivor 4: Οι δηλώσεις της συντρόφου του Αλέξη

«Έχουμε συναντηθεί μία φορά, μόνο για δύο λεπτά τον Αύγουστο στο Μόντε Κάρλο, δουλεύω σε διαφορετικά μέρη είμαι αρχιτέκτονας και γυρίζω σε διάφορες χώρες. Γνωριστήκαμε στο Μόντε Κάρλο, σε ένα mall ο Αλέξης ανέβαινε τις κυλιόμενες σκάλες, εγώ κατέβαινα και ήταν κάτι πολύ χημικό, κοιταχτήκαμε χαμογελάσαμε ο ένας στον άλλον. Κρατούσε ένα κουτί πολύ βαρύ ανεβαίνοντας πάνω, πέταξε το κουτί και κατέβηκε κάτω για να με βρει.

Έτρεξε πίσω μου και μου φώναζε πως ήθελε να μου μιλήσει, μου είπε ότι δεν ξέρει τι έπαθε αλλά θα μετάνιωνε αν δεν μου μιλούσε. Εγώ του είπα ότι είναι τρελός, μετά αρχίσαμε να γνωριζόμαστε καλύτερα από το κινητό και αρχίσαμε να μιλάμε. Μέσω βίντεο είχαμε επικοινωνία. Κοιμόμασταν μαζί με το τηλέφωνο για να νιώθουμε ότι είμαστε μαζί… Είχαμε πει ότι 25 Μαρτίου θα παντρευόμασταν, ήταν μια σχέση διαδικτυακή. Δεν έχουμε βρεθεί από κοντά, αλλά είναι κάτι που αισθάνεσαι είναι σαν τον ξέρω καλά… Επικοινώνησα με την παραγωγή του Survivor και μου είπαν ότι πρέπει να περιμένω 5 ημέρες για να μιλήσω με τον Αλέξη… Με έβαλε να του υποσχεθώ ότι μέχρι να γυρίσει δεν θα κοιτάξω άλλον άνδρα, ούτε θα δώσω την καρδιά μου αλλού και το έκανα. Περιμένω να τον γνωρίσω από κοντά».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share