Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 23/04: Τζέιμς Καφετζής: "Τώρα κάνω κουμάντο εγώ" - Χαμός στην παραλία

Η ατάκα του Τζέιμς που άναψε τα αίματα!

23 Απριλίου 2021 12:52
Survivor spoiler 23/04: Τζέιμς Καφετζής:
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Χαμός στην παραλία μπλε και κόκκινων, μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, με τις πληροφορίες να δίνουν και να παίρνουν!

Πριν από λίγες ώρες σας αποκαλύψαμε τον νέο τσακωμό ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή και τον Σάκη Κατσούλη και μόλις μας έφτασε μια νέα πληροφορία σχετικά μ' έναν ακόμα λόγο που άναψαν τα αίματα μεταξύ τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr o Τζέιμς προσπαθεί να πάρει τα ηνία στην παραλία, αφού ο πόλεμος που δεχόταν από τον Αλέξη Παππά τελείωσε. Ή τουλάχιστον έτσι πίστευε αφού φαίνεται τον ρόλο του ηθοποιού να τον αναλαμβάνει ο Σάκης Κατσούλης!

Survivor spoiler 23/04: Τζέιμς Καφετζής

Survivor spoiler: Η ατάκα του Τζέιμς που έκανε έξω φρενών τον Σάκη Κατσούλη!

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έφτασαν στα αυτιά, την στιγμή που ο Τζέιμς μιλούσε με τον Νίκο και άλλους δύο συμπαίκτες του, έφτασε στα αυτιά του Σάκη που ήταν λίγο πιο δίπλα η ατάκα του πως "τώρα κάνω κουμάντο εγώ", εννοώντας πως μετά την απομάκρυνση του Αλέξη Παππά πως ο ίδιος θα είναι το αφεντικό της παραλίας.

Η αλήθεια είναι πως η ατάκα αυτή δεν άρεσε, όχι μόνο στον Σάκη, αλλά σε αρκετούς άλλους παίκτες, αφού ακόμα και αυτοί που την άκουσαν, μεταφέρθηκε από τρίτους στα αυτιά τους! Μεταξύ των παικτών που "τρελάθηκαν" ήταν και οι Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος, με τον Ροδίτη να μπαίνει στο στόχαστρο!

Η εξέλιξη αυτή φέρνει ξανά τον Τζέιμς Καφετζή στο περιθώριο, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη αρκετοί συμπαίκτες και αντίπαλοι δεν θέλουν "πάρε - δώσε" μαζί του.

Οι εξελίξεις στην παραλία μπλε και κόκκινων είναι ραγδαίες και το μόνο σίγουρο είναι πως το επεισόδιο της Κυριακής αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς η αποχώρηση του Αλέξη Παππά θα έχει τρομερό παρασκήνιο από όλες τις πλευρές. Αναμονή λοιπόν λίγες ώρες μέχρι να κυκλοφορήσει το trailer του επεισοδίου της Κυριακής (25/04) για να πάρουμε μια πρώτη γεύση!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share