Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Αποκάλυψη «βόμβα» για Λιβάνη - Αυτό είναι το τελευταίο δώρο που έκανε στη Μαριαλένα

Το έχει μαζί της στον Άγιο Δομίνικο...

23 Απριλίου 2021 12:23
Survivor 4: Αποκάλυψη «βόμβα» για Λιβάνη - Αυτό είναι το τελευταίο δώρο που έκανε στη Μαριαλένα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μεγάλη αποκάλυψη έγινε αναφορικά με τον Γιώργο Λιβάνη και τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με πολλούς να βλέπουν το δώρο του Σάκη Κατσούλη, αλλά ελάχιστους να γνωρίζουν το τελευταίο που της έκανε ο τραγουδιστής.

Φαίνεται, μάλιστα, πως κάποια από τα δώρα που της είχε κάνει ο Λιβάνης έχει πάρει μαζί της στο Survivor η Μαριαλένα, έχοντας ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

Survivor 4: Το δώρο του Λιβάνη στη Μαριαλένα πριν πάει Άγιο Δομίνικο

«Δύο κομποσκοίνια της έκανε ο Γιώργος Λιβάνης δώρο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο, αυτά που φοράει και έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την Μαριαλένα. Το τρίτο κομποσκοίνι που φοράει είναι της γιαγιάς της Μαριαλένας, το οποίο πέρασε στην μητέρα της κι εκείνη της το έδωσε», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό».

Survivor 4: Ποια Μαριαλένα; Ο Λιβάνης γίνεται ο επόμενος Bachelor!

Μπορεί να βλέπουμε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να έχει έρθει πιο κοντά από ποτέ με τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor, αλλά ο Γιώργος Λιβάνης φαίνεται πως... δε θα κάτσει να σκάσει. Απεναντίας, είναι πιθανό να γίνει ο επόμενος Bachelor.

Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι του έρωτα, που θα προβληθεί στον Alpha, δεν έχει βρει ακόμη τον «Εργένη» και σε ένα τρομερό παιχνίδι της μοίρας, θα μπορούσε να βρει τον γνωστό τραγουδιστή στο ρόλο.

Στη λίστα με τους υποψήφιους για το ριάλιτι, σύμφωνα με το Πρωινό, επιστρέφει και το όνομα του... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share