Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Άρχοντας ο Λιανός - Τόσα παίρνει σε κάθε επεισόδιο του ριάλιτι

Πάντως παίρνει λιγότερα από τον Τριαντάφυλλο...

23 Απριλίου 2021 11:19
Survivor 4: Άρχοντας ο Λιανός - Τόσα παίρνει σε κάθε επεισόδιο του ριάλιτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιανός περνά... αρχοντικά στον Άγιο Δομίνικο, με τον παρουσιαστή του Survivor να έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στις ευχάριστες παρουσίες του φετινού κύκλου και να λαμβάνει ένα πολύ καλό ποσό για κάθε επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Λιανός, που μεταξύ άλλων διέψευσε ένα spoil που κυκλοφόρησε, έχει αποχωριστεί εδώ και καιρό την γυναίκα του, που προσφάτως γέννησε, την οικογένειά του, τους φίλους του και μένει στον Άγιο Δομίνικο δωρεάν, με την παραγωγή να καλύπτει τα έξοδά του.

Survivor μισθός Γιώργου Λιανού

Survivor 4: Ο μισθός του Γιώργου Λιανού ανά επεισόδιο

Μπορεί όλο αυτό να ακούγεται τέλειο αλλά είναι πολύ σκληρό κατά βάθος να απέχεις από την... ζωή σου ουσιαστικά, γιατί εκεί βρίσκεται μόνο για δουλειά.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως κάτι τέτοιο δεν θα το έκανε κανείς μόνο για... λίγα χρήματα! Ο Γιώργος Λιανός μαθαίνουμε πως διαπραγματεύτηκε καλά τον εαυτό του και κατάφερε και έκλεισε ένα αξιοπρεπέστατο ποσό ανά επεισόδιο! Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Γιώργος Λιανός για κάθε επεισόδιο παίρνει 1.000 ευρώ.

Survivor 4: Πανικός με τον Λιανό - «Όχι σε μένα τα παράπονά σου...»

Πανικός επικράτησε με τον Γιώργο Λιανό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον ίδιο να αναγκάζεται να τοποθετηθεί δημόσια, αφού πολλοί τον κατηγορούν για τη στάση που έχει με ορισμένους παίκτες στο Survivor.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού πέρα από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, είχαμε και κόντρες. Αυτή τη φορά, ο Αλέξης Παππάς διατήρησε χαμηλούς τόνους και τον καβγά ξεκίνησε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον του Τζέιμς Καφετζή.

Survivor 4: Οι κατηγορίες στον Λιανό και η απάντηση του παρουσιαστή

Ο Τζέιμς έκανε απανωτές ερωτήσεις χωρίς να αφήνει τον Σάκη να μιλήσει κάτι που ανάγκασε τον Γιώργο Λιανό να πάρει θέση και να του ζητήσει να σταματήσει για να αφήσει τον συνομιλητή του να ολοκληρώσει τον λόγο του, με το πλάνο του trailer να «κόβεται» στο μοντάζ.

Εκείνος που δεν κατάφερε να μιλήσει ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, γύρω από τον οποίο και τον τραυματισμό που είχε, έγινε όλη η κουβέντα και ο καβγάς ανάμεσα σε Τζέιμς και Σάκη.

Ο Λιανός δέχθηκε παράπονα για τη στάση, που φάνηκε να έχει, αλλά με τη σειρά του εξέθεσε την παραγωγή. Συγκεκριμένα, τόνισε πως το μοντάζ ευθύνεται που βρέθηκε κι εκείνος σε δύσκολη θέση.

Survivor Γιώργος Λιανός κατηγορίες

Survivor Γιώργος Λιανός απάντηση

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share