Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 23/04: Κουτοπόνηρος Τζέιμς - Η κίνηση ματ μετά την αποχώρηση του Αλέξη που τον κάνει το απόλυτο φαβορί!

Πανέξυπνος ο Ροδίτης - Η κωλοτούμπα του αιώνα

23 Απριλίου 2021 11:05
Survivor spoiler 23/04: Κουτοπόνηρος Τζέιμς - Η κίνηση ματ μετά την αποχώρηση του Αλέξη που τον κάνει το απόλυτο φαβορί!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην παραλία, μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, με τον Τζέιμς Καφετζή να προσπαθεί να αναλάβει το ηνία.

Η αλήθεια είναι πως ο Τζέιμς είχε δεχτεί τρομερό πόλεμο από τον Αλέξη, τόσο όταν ήταν συμπαίκτες στη μπλε ομάδα, όσο και όταν έγιναν αντίπαλοι! Ο Αλέξης ήθελε να διώξει τον Τζέιμς από το παιχνίδι και τελικά βρέθηκε ο ίδιος εκτός. Του γύρισε όλο αυτό μπούμερανγκ. Ποιες είναι όμως οι κινήσεις του Τζέιμς, μετά την απομάκρυνση του Αλέξη;

Αρκετοί παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Survivor 4 έχουν παραδεχτεί πως ο Ροδίτης είναι ο πιο έξυπνος παίκτης μέσα στο ριάλιτι! Από το πρώτο επεισόδιο είχε αρχίζει να φαίνεται αυτό και είναι επόμενο πως κάθε του κίνηση από πίσω κρύβει στρατηγική.

Ποια είναι όμως η μεγάλη κίνηση ματ που τον χρίζει άμεσα το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο;

Survivor spoiler 23/04: Κουτοπόνηρος Τζέιμς

Survivor spoiler: Η πονηριά του Τζέιμς που τον χρίζει φαβορί;

Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, κάτι που έχει δείξει και στα τελευταία, αλλά μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, θα το κάνει δίχως τελειωμό! Ο Τζέιμς έχει καταλάβει ότι ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο αγαπητός παίκτης στο τηλεοπτικό κοινό και ειδικά τώρα που παρέμεινε μέσα, παρότι ο ίδιος παρακάλεσε τον κόσμο να μην τον ψηφίσει.

Έτσι ο Τζέιμς επιχειρεί να έρθει πολύ κοντά με τον Τριαντάφυλλο και να τον πάρει με το μέρος του! Αυτό το έδειξε και στο τελευταίο επεισόδιο όταν δήλωσε πως είδε πολύ χαρούμενο τον Ντάφυ που μίλησε με την οικογένειά του και αυτό ήταν κάτι που τον ευχαρίστησε και τον ίδιο!

Δείχνει λοιπόν πως... συμπαθεί τον Τριαντάφυλλο για να γίνει και ο ίδιος πιο αρεστός στο τηλεοπτικό κοινό! Έχει καταλάβει ο Τζέιμς πως αν βρεθεί απέναντι στον Ντάφυ δεν θα έχει μεγάλο μάλλον στο Survivor 4! Και εδώ που τα λέμε δεν έχει κι άδικο. Γιατί το σίγουρο είναι πως ακόμα και αν αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος κάποια στιγμή, ο κόσμος που τον στήριξε θα... κυνηγήσει όσους βρέθηκαν σε κόντρα μαζί του. Και αυτό ο Τζέιμς το έχει σκεφτεί σίγουρα... Το θέμα είναι ποια θα είναι η αντίδραση του Τριαντάφυλλου στην κωλοτούμπα του συγχωριανού του.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share