Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 23/04: "Τράβα γ@μ@σ@@..." - Άγριος τσακωμός Σάκη - Τζέιμς - "Έχασες τον δικηγόρο σου"

Ο "πόλεμος" μόλις ξεκίνησε!

23 Απριλίου 2021 09:32
Survivor spoiler 23/04:
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τρομερό είναι το τρίτο ημίχρονο από την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor 4 και τον Άγιο Δομίνικο με τους τσακωμούς να διαδέχονται ο ένας τον άλλον.

Ποια είναι τα νέα πρόσωπα που τσακώθηκαν; Όπως ήταν λογικό, μετά την αποχώρηση του ηθοποιού, ο Τζέιμς Καφετζής επιχείρησε να πάρει τα ηνία της παραλίας. Ήδη είχε δείξει τα πρώτα δείγματα από το επεισόδιο της Τετάρτης και πριν την αποχώρηση της ημέρας, όταν είχε συγκεντρώσει όλους τους συμπαίκτες του, εκτός της Μαριαλένας, για να τους δώσει οδηγίες. Είχε μια παρέμβαση κάπως... ηγετική που σκοπεύει να δείξει περισσότερο στα επόμενα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, το βράδυ αμέσως μετά την αποχώρηση του Αλέξη, ο Τζέιμς άρχισε το δικό του παραλήρημα στην παραλία, αφού άρχισε να πανηγυρίζει εριστικά για να τον ακούσουν οι φίλου του Παππά και κυρίως ο Σάκης, τονίζοντας πως θέλει να δει ορισμένους τώρα που έχασαν τον "δικηγόρο" τους μέσα στο παιχνίδι!

Survivor spoiler 23/04: 'Τράβα γ@μ@σ@@...' - Άγριος τσακωμός Σάκη - Τζέιμς - 'Έχασες τον δικηγόρο σου'

Survivor spoiler: Όρμησε στον Τζέιμς ο Σάκης

Αμέσως η αντίδραση του Σάκη Κατσούλη ήταν επιθετική. "Τράβα γαμ@σου" ούρλιαξε προς τον Τζέιμς Καφετζή με τον Τριαντάφυλλο να... παίρνει σειρά και να ειρωνεύεται τον Τζέιμς. Ο παίκτης της μπλε ομάδας στην ουσία ήθελε να τσιτώσει τους φίλους του Αλέξη Παππά και να τους περάσει το μήνυμα πως πλέον οι μέρες για εκείνους θα είναι δύσκολες στην παραλία.

Ο Σάκης μάλιστα επιχείρησε να επιτεθεί στον Τζέιμς, όμως οι ψυχραιμότεροι τον σταμάτησαν, με τον ίδιο να φωνάζει πως πλέον ο Τζέιμς θα περάσει πολύ δύσκολα, αφού θα τον βρίσκει παντού απέναντί του. Όπως και να έχει οι επόμενες μέρες στην παραλία αναμένονται αρκετά έντονες για τα δύο παιδιά με τους καυγάδες τους να είναι περισσότεροι από ποτέ και στην ουσία τον Σάκη να παίρνει την θέση του Αλέξη στην παραλία, όσο έχει να κάνει την επίθεση προς το πρόσωπο του Τζέιμς Καφετζή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share