Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η μέρα που ο Αλέξης Παππάς έγινε... Σάκης Ρουβάς

Από φωνή... κορμάρα!

23 Απριλίου 2021 08:57
Survivor 4: Η μέρα που ο Αλέξης Παππάς έγινε... Σάκης Ρουβάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξης Παππάς δε βρίσκεται πια στο Survivor, με τον ίδιο να είναι ο τελευταίος που έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης προς το παρόν, αλλά αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν είναι η πρώτη φορά, που συμμετείχε σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Όντας ηθοποιός ίσως τον έχετε δει στις «8 Λέξεις», όπου πρωταγωνιστούσε, αλλά στο παρελθόν είχε δοκιμαστεί και σε κάτι εντελώς διαφορετικό: είχε συμμετάσχει με την Χριστίνα Σάλτη στο J2us.

Survivor 4: Η ερμηνεία του Αλέξη Παππά... ως Σάκη

Η αλήθεια είναι πως η πορεία τους ήταν σύντομη αφού ήταν από τα πρώτα ζευγάρια που αποχώρησαν. αλλά αυτό δε σημαίνει πως είχε και κακή φωνή. Ως ηθοποιός, άλλωστε, έχει λάβει την αντίστοιχη εκπαίδευση και ως... Σάκης Ρουβάς στο «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου» ήταν αρκετά πειστικός.

Survivor 4: Αποκαλύψεις από τη σύντροφο του Αλέξη - «Με έβαλε να του υποσχεθώ ότι...»

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε η σύντροφος του Αλέξη Παππά, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor και ανέφερε το τι την έβαλε να του υποσχεθεί, όσο εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Η Αλέσια Ντεμέτς μίλησε για την σχέση της με τον Αλέξη Παππά, λίγο μετά την αποχώρησή του, ενώ αναφέρθηκε και στον απίστευτο τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν οι δυο τους.

Survivor 4: Οι δηλώσεις της συντρόφου του Αλέξη

«Έχουμε συναντηθεί μία φορά, μόνο για δύο λεπτά τον Αύγουστο στο Μόντε Κάρλο, δουλεύω σε διαφορετικά μέρη είμαι αρχιτέκτονας και γυρίζω σε διάφορες χώρες. Γνωριστήκαμε στο Μόντε Κάρλο, σε ένα mall ο Αλέξης ανέβαινε τις κυλιόμενες σκάλες, εγώ κατέβαινα και ήταν κάτι πολύ χημικό, κοιταχτήκαμε χαμογελάσαμε ο ένας στον άλλον. Κρατούσε ένα κουτί πολύ βαρύ ανεβαίνοντας πάνω, πέταξε το κουτί και κατέβηκε κάτω για να με βρει.

Έτρεξε πίσω μου και μου φώναζε πως ήθελε να μου μιλήσει, μου είπε ότι δεν ξέρει τι έπαθε αλλά θα μετάνιωνε αν δεν μου μιλούσε. Εγώ του είπα ότι είναι τρελός, μετά αρχίσαμε να γνωριζόμαστε καλύτερα από το κινητό και αρχίσαμε να μιλάμε. Μέσω βίντεο είχαμε επικοινωνία. Κοιμόμασταν μαζί με το τηλέφωνο για να νιώθουμε ότι είμαστε μαζί… Είχαμε πει ότι 25 Μαρτίου θα παντρευόμασταν, ήταν μια σχέση διαδικτυακή. Δεν έχουμε βρεθεί από κοντά, αλλά είναι κάτι που αισθάνεσαι είναι σαν τον ξέρω καλά… Επικοινώνησα με την παραγωγή του Survivor και μου είπαν ότι πρέπει να περιμένω 5 ημέρες για να μιλήσω με τον Αλέξη… Με έβαλε να του υποσχεθώ ότι μέχρι να γυρίσει δεν θα κοιτάξω άλλον άνδρα, ούτε θα δώσω την καρδιά μου αλλού και το έκανα. Περιμένω να τον γνωρίσω από κοντά».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share