Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Βολές» από την Ανθή Σαλαγκούδη - «Ένιωθα για την οικογένειά μου ότι...»

Έκανε πρόβλεψη για τον νικητή

23 Απριλίου 2021 08:30
Survivor 4: «Βολές» από την Ανθή Σαλαγκούδη - «Ένιωθα για την οικογένειά μου ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε στην εκπομπή The 2Night Show του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συμμετοχή της στο Survivor, με αναφορές για την οικογένειά της.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης που όπως ανακοινώθηκε επιστρέφει στο παιχνίδι σε μερικές εβδομάδες, μίλησε για όλους και για όλα.

Survivor 4: Το σχόλιο για την οικογένεια και η πρόβλεψη της Ανθής Σαλαγκούδη

Η πιο άβολη για εκείνη στιγμή ήταν όταν έγινε λόγος για την οικογένειά της και συγκεκριμένα για τον πατέρα της ο οποίος ήταν πολιτικός. «Ένιωθα άβολα όταν με έβαζαν να απολογηθώ για να την οικογένειά μου» ανέφερε αλλά θέλησε να αλλάξουν θέμα συζήτησης.

Μάλιστα, έκανε την δική της πρόβλεψη για το ποιοι έχουν αυτό που χρειάζεται για τη νίκη του Survivor. Αυτοί λοιπόν είναι ο Τζέιμς, ο Ηλίας και ο Νίκος Μπάρτζης.

Survivor 4: Reunion Μπλε και Κόκκινοι στο σπίτι του Πάνου Καλίδη

Survivor 4: Reunion αποφάσισε να κάνει ο Πάνος Καλίδης με τους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor, με μπλε και κόκκινους να ανταμώνουν ξανά μετά από καιρό.

Την ώρα που οι μαχητές και διάσημοι αντιμετωπίζουν πολύ δύσκολες συνθήκες -δείτε εδώ ποιοι κερδίζουν σήμερα-, οι παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει φαίνεται να οργάνωσαν ένα μίνι παρτάκι!

Συγκεκριμένα, η Βαλέρια Χοψονίδου, η Μαριπόζα, ο Κρις Σταμούλης, ο Γιώργος Ταβλαδάκης και ο Δημήτρης Μακρόπουλος, η Ανθή Σαλαγκούδη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη συναντήθηκαν στο σπίτι του Πάνου Καλίδη, με την σύζυγο του, Λεάννα Μάρκογλου, να αποθανατίζει την στιγμή και να δημοσιεύει μια φωτογραφία από τη συνάντηση.

Survivor 4: Reunion Μπλε και Κόκκινοι στο σπίτι του Πάνου Καλίδη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share