Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Η ατάκα της Κεφαλά για τον Λιβάνη και το μήνυμα της Μαριαλένας (Video)

«Στο παιχνίδι μπήκα με τον τίτλο της "νυν του πρώην της Μαριαλένας"»

22 Απριλίου 2021 17:48
Survivor 4: Η ατάκα της Κεφαλά για τον Λιβάνη και το μήνυμα της Μαριαλένας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η Χριστίνα Κεφαλά βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία της για το ριάλιτι επιβίωσης, στη σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη καθώς και στο μήνυμα που της είπε η Μαριαλένα να στείλει στον Γιώργο Λιβάνη. Ενώ, μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε σήμερα (22/4) στο Ευτυχείτε ο Ανδρέας Μικρούτσικος που βρίσκεται εκεί κάθε Πέμπτη.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Κεφαλά για το Survivor 4

«Είναι μία διαφορετική καθημερινότητα, ξεφεύγεις τελείως από τη ζωή σου. Στην αρχή βλέπεις τις κάμερες και σε αγχώνουν αλλά μετά το συνηθίζεις.

Ήταν αναμενόμενη η αποχώρηση του Αλέξη Παππά. Όσο ήμουν στο παιχνίδι δεν το καταλάβαινα αλλά όταν βγήκα και είδα την εικόνα που έχει ο κόσμος για τον Αλέξη, το θεώρησα πολύ λογικό το να φύγει. Ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος πολύ έξυπνος και χειριστικός. Δεν βρήκα μια λάθος εικόνα, αλλά σίγουρα μπροστά στην κάμερα ήταν πιο ιδιαίτερος, να παίξει λίγο έναν ρόλο.

Μάλλον θεώρησε ότι ο κόσμος τον αγαπάει και νόμιζε ότι μπορεί να παίξει αυτό το παιχνίδι. Την πρώτη φορά που βγήκα υποψήφια, θεώρησα ότι υπάρχει μία στο εκατομμύριο να μείνω, τη δεύτερη ήμουν σίγουρη ότι θα φύγω. Στο παιχνίδι μπήκα με τον τίτλο της «νυν του πρώην της Μαριαλένας» αλλά μάλλον ήμουν η «πρώην του πρώην».

Με τον Σάκη είχα ένα φλερτ που δεν κράτησε πολύ καιρό, δηλαδή όντως ήμασταν μαζί. Δεν συνεννοηθήκαμε πριν το παιχνίδι για να πούμε τα ίδια. Αυτό με επηρέασε όταν μπήκα στο παιχνίδι και γι΄αυτό έπιασα τη Μαριαλένα να της μιλήσω και να το λύσουμε, για να νιώσω καλά.

Ο Τζέιμς δεν είναι κακό παιδί απλά είναι πολύ έξυπνος και του αναγνωρίζω το ότι έχει τόσο μεγάλη ευφυία. Κάποιοι πάνε με το μυαλό τους και κάποιοι με τα αγωνίσματα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια σηκώθηκε και είπε στον Νίκο Μουτσινά τι της είπε η Μαριαλένα να μεταφέρει στον Λιβάνη: «Ο κύριος Λιβάνης δεν απαντάει σε μηνύματα, οπότε νομίζω ότι δεν θα το μάθει. Δεν το πιέζω άλλο. Δεν θέλω να εμπλέκομαι σε προσωπικά άλλων και ζωές. Έκανα το καθήκον μου αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share