Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Ο Τριαντάφυλλος είναι φοβερός τενίστας και μαχητής»

Τσιτσιπά τρέμε!

22 Απριλίου 2021 15:38
Survivor 4: «Ο Τριαντάφυλλος είναι φοβερός τενίστας και μαχητής»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πληροφορίες που δε γνωρίζαμε για τον Τριαντάφυλλο και τη συμμετοχή του στο Survivor, μας έδωσε ο προπονητής του, με τον Στέφανο Ορφανίδη να αναφέρει τη μεγάλη αγάπη του τραγουδιστή για το τένις.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο «Ντάφυ», που έχει απομείνει ως τελευταίος επιζών από την ομάδα των Διασήμων, είναι ένας μεγάλος μαχητής, ενώ επεσήμανε πως έχει αρκετά λεφτά ήδη από το παιχνίδι.

Survivor 4: Το σχόλιο του προπονητή του Τριαντάφυλλου

«Ο Τριαντάφυλλος ερχόταν πριν μπει στο Survivor αρκετά συχνά να παίξει τένις, είναι τενίστας. Μάλιστα είχε μπει και σε μουντ προπόνησης, να κάνει κάνα δυο προπονήσεις στο γυμναστήριο αλλά γενικά σαν τενίστας είναι πάρα πολύ καλός. Είναι λίγο κοπανατζής βέβαια αλλά γενικά είναι μαχητής.

Το χρηματικό κομμάτι ήταν ένα κομμάτι που τον ενδιέφερε αλλά πιστεύω σε συνδυασμό με την περιπέτεια που ήθελε να ζήσει σίγουρα του άρεσε πολύ.

Ο Τριαντάφυλλος είναι έξυπνος. Είναι ο μόνος εκεί μέσα που έχει καλύτερη επικοινωνία με την κάμερα, στον φακό, και με τον τηλεθεατή».

Survivor spoiler: Οι επόμενες κινήσεις του Ντάφυ μετά την αποχώρηση του Παππά

Η αποχώρηση του Αλέξη Παππά όπως φαίνεται θα φέρει τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο και στους Survivors! Αυτός που σίγουρα δεν περνάει καλά μέχρι στιγμής είναι ο Τριαντάφυλλος που είχε έρθει πολύ κοντά με τον ηθοποιό μετά την ένωση των παικτών!

Η αλήθεια είναι πως ο Ντάφυ σε όλο το παιχνίδι πάντα είναι προσκολλημένος κάπου, σα να φοβάται να πατήσει στα πόδια του. Είχε βρει σανίδα σωτηρίας τον Αλέξη Παππά αλλά τώρα πάει τον έχασε κι αυτόν! Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share