Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

Survivor 4: Η γυναίκα του Τριαντάφυλλου είναι γιατρός αλλά εκείνος δεν ξέρει πως γράφεται το ιατρείο!

Το ορθογραφικό λάθος που μας έβγαλε τα μάτια!

22 Απριλίου 2021 14:54
Survivor 4: Η γυναίκα του Τριαντάφυλλου είναι γιατρός αλλά εκείνος δεν ξέρει πως γράφεται το ιατρείο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Φαίνεται ότι ο αρκετός καιρός που είχε να πιάσει κινητό στα χέρια του έκανε τον Τριαντάφυλλο να ξεχάσει την ορθογραφία!

Το ορθογραφικό λάθος χτες που έβγαλε μάτια και ελάχιστοι παρατήρησαν! Μπορεί η γυναίκα του Τριαντάφυλλου, Δήμητρα Σιαμπάνη, να είναι γιατρός και να έχει προσωπικό ιατρείο, ωστόσο ο ίδιος δεν ξέρει πως... γράφετε! Ναι, ναι καλά διαβάσετε!

Ο Τριαντάφυλλος ήθελε να ρωτήσει πως πάει η δουλειά στο ιατρείο της γυναίκας του μόνο που το έγραψε... ιατρίο! Βρε Ντάφυ μου έλεος!

Survivor 4: Η γυναίκα του Τριαντάφυλλου είναι γιατρός αλλά εκείνος δεν ξέρει πως γράφετε το ιατρείο!

Δείτε και το σχετικό βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4: Πυρ και μανία η γυναίκα του Τριαντάφυλλου μετά τις φήμες - Απάντησε για τα μηνύματα με τον τραγουδιστή

Πυρ και μανία ήταν η γυναίκα του Τριαντάφυλλου για όσα ακούστηκαν για την ίδια, με τη Δήμητρα Σιαμπάνη να αναφέρεται στη συζήτηση, που έχει υπάρξει γύρω από τη συμμετοχή του στο Survivor, απαντώντας και σε όσες φήμες προέκυψαν, μετά τα μεταξύ τους μηνύματα στο έπαθλο επικοινωνίας.

Η ίδια έχει επιλέξει να κρατήσει ένα άκρως χαμηλό και ταπεινό προφίλ και αποφεύγει ευγενικά να δώσει δηλώσεις ή να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (21/4) η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και ο Ντάφυ μπόρεσε να μιλήσει μαζί της μέσω live μηνυμάτων. Μέχρι κι ότι έχουν χωρίσει, όμως, ακούστηκε. Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως ο τραγουδιστής ζητούσε απεγνωσμένα από την σύζυγο του, να του πει ότι τον αγαπάει, με την ίδια να μην του απαντά.

Survivor 4: Η απάντηση της συζύγου του Τριαντάφυλλου στις φήμες

Το πρωί της Πέμπτης (22/4) η Δήμητρα Σιαμπάνη, θέλησε να δώσει την δική της απάντηση στον Δημήτρη Παπανώτα και στο «Happy Day».

«Μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο ότι δεν θέλει να ασχολείται με όλη αυτή την δημοσιότητα. Για το προφίλ μου είπε, ότι το έχει πριν γνωρίσει τον Τριαντάφυλλο και δεν το χρησιμοποιεί, δεν έχει ανανεώσει τα στοιχεία στο προφίλ της. Όσο για το αν υπάρχει πρόβλημα, είπε η κοπέλα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν είναι ωραίο να συζητιούνται τέτοια πράγματα, γιατί έχουν και ένα παιδάκι», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share