Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Το απόλυτο στήσιμο με τον Αλέξη Παππά - Ο Ατζούν μας είχε μιλήσει για τον χαρακτήρα του από το trailer

Ήταν απλά ένας ρόλος και φάνηκε από την πρώτη στιγμή

22 Απριλίου 2021 14:03
Survivor spoiler: Το απόλυτο στήσιμο με τον Αλέξη Παππά - Ο Ατζούν μας είχε μιλήσει για τον χαρακτήρα του από το trailer
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor μέσα σε ένα κλίμα... ευφορίας από τους αντιπάλους του, που δε δίστασαν να προχωρήσουν στην τελευταία πράξη του ρόλου του ηθοποιού, με ένα προς ένα τα στοιχεία να παραπέμπουν σε απόλυτο στήσιμο από την πλευρά του Ατζούν.

Πολλά έχουν αναφερθεί σχετικά με τον χαρακτήρα, που έχει επιδείξει ο Αλέξης στη διάρκεια της παρουσίας του στο ριάλιτι επιβίωσης. Μπορεί αρκετοί να έχουν επιβεβαιώσει το πόσο χειριστικός είναι σαν άνθρωπος, με τον πρώην συγκάτοικό του μάλιστα να μην έχει τις καλύτερες αναμνήσεις, αλλά ορισμένα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται απλά για την εκτέλεση ενός ρόλου.

Survivor spoiler: Το κομμάτι του πρώτου trailer που «προδίδει» ότι ο Αλέξης Παππάς ήταν μόνο ένας ρόλος

Το στήσιμο αυτό από την πλευρά της παραγωγής του ΣΚΑΪ φαίνεται ξεκάθαρα από το πρώτο trailer, όπου παρουσιάστηκαν οι Διάσημοι και οι Μαχητές, λίγο προτού ξεκινήσει η περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο. «Θα τους κάνω να με τρέμουν, θα δουν ποιος είναι ο πραγματικός Survivor. Θα τους κάνω να καταλάβουν τι σημαίνει πάθος, ψυχή και τρέλα. Για μένα η λέξη ήττα δεν υπάρχει», εμφανίζεται να λέει στο βίντεο.

Προς επίρρωση όσων αναφέρουμε, βλέπουμε αμέσως μετά τον Περικλή Κονδυλάτο να λέει πως σε κάθε ιστορία χρειάζεται κι ένας κακός. Θυμόμαστε, μάλιστα, το τι χαρακτήρα έδειχνε μπροστά στις κάμερες και το πώς άλλαξε τις απόψεις του με το που βγήκε από το ριάλιτι. Κάπως έτσι, ο Ατζούν φαίνεται πως μας είχε δώσει ένα πρώτο δείγμα για το τι χαρακτήρα θα... έπαιζε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος από την ησυχία του πρώτου διμήνου, πέρασε ξαφνικά στην παραβίαση κανονισμών με τον Κρις Σταμούλη, την κόντρα με τον Τζέιμς και τις ουκ ολίγες άσχημες εκφράσεις του μπροστά στις κάμερες, στα συμβούλια ή στις παρουσιάσεις αγωνισμάτων σε αντιπάλους του.

Γίνεται πια ξεκάθαρο, ότι στο πρώτο trailer του φετινού Survivor μας δινόταν μια ιδέα για το τι θα βλέπαμε από κάθε παίκτη. Όλοι το είχαν δει, κανείς όμως δεν είχε καταλάβει πως πρόκειται για εκτέλεση ενός ρόλου, με τον Αλέξη Παππά να είναι ο κορυφαίος όλων μέχρι σήμερα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share