Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Πυρά» από τον πρώην συγκάτοικο του Αλέξη - «Είναι χειριστικός και περίεργος, δεν ταιριάξαμε ποτέ»

Δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις...

22 Απριλίου 2021 13:22
Survivor 4: «Πυρά» από τον πρώην συγκάτοικο του Αλέξη - «Είναι χειριστικός και περίεργος, δεν ταιριάξαμε ποτέ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πυρά» εναντίον του Αλέξη Παππά έριξε ο πρώην συγκάτοικός του, με τον Νίκο Μπακανδρέα να μιλά για τον ηθοποιό και τη συμμετοχή του στο Survivor, εξηγώντας και το ρόλο που αποχώρησε από τις «8 Λέξεις».

Σύμφωνα με το συνάδελφό του, μάλιστα, το «The Bachelor» θα ήταν ένας ιδανικός ρόλος για τον Αλέξη, που στο μεταξύ αποχώρησε από το ριάλιτι, ενώ για τη συγκατοίκησή τους επεσήμανε πως δεν ταίριαξαν ποτέ και του μένει αδιάφορος.

Survivor 4: Το σχόλιο του πρώην συγκατοίκου του Αλέξη Παππά

«Ήμασταν μαζί στις "8 Λέξεις" και αυτό που ξέρω για την αποχώρησή του είναι, ότι τελείωνε σεναριακά ο ρόλος του. Μείναμε μαζί για ένα μικρό διάστημα. Μου είναι αδιάφορος ως άνθρωπος, δεν ταιριάξαμε ποτέ σε κάτι. Είναι ένας άνθρωπος ιδιόρρυθμος ως χαρακτήρας και μπορεί όντως σε κάποιες καταστάσεις να είναι χειριστικός, έχοντας μια πίσω σκέψη στο μυαλό του. Θα του πήγαινε το "The Bachelor", είναι ωραιοπαθής και ναρκισσιστής».

Survivor spoiler: Έφυγε... με το έπαθλο στα χέρια ο Αλέξης Παππάς - Απίστευτα τα χρήματα που του έδωσε η παραγωγή

Ο Αλέξης Παππάς μπορεί να αποτελεί παρελθόν από το Survivor, αλλά κάθε άλλο παρά... ζημιωμένος μπορεί να αισθάνεται, μιας και τα χρήματα που έχει λάβει από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης ισοδυναμούν σχεδόν με το μεγάλο έπαθλο.

Οι απολαβές των φετινών Διασήμων, άλλωστε, έχουν κινηθεί σε αρκετά υψηλά επίπεδα στο φετινό παιχνίδι και, αν κατάφερνε κάποιος εξ αυτών να παραμείνει για σημαντικό χρονικό διάστημα, θα μπορούσε να εξασφαλίσει ένα μεγάλο ποσό, ώστε να ξεκινήσει εκ νέου τη ζωή του στην Ελλάδα. Αυτό ισχύει και για τον ηθοποιό, που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο με... βαλίτσες από λεφτά.

Survivor spoiler: Με αυτά τα λεφτά φεύγει από το ριάλιτι ο Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης Παππάς, συγκεκριμένα, αποχωρεί με το ποσό των 85.000 ευρώ, σε ένα ποσό αρκετά κοντά στα 100.000, που θα έφτανε εφόσον παρέμενε άλλες τρεις εβδομάδες στην παραλία. Και οι 17 εβδομάδες που κάθισε, βέβαια, ήταν αρκετές, έχοντας σημαδέψει το ριάλιτι με την προσωπικότητά του, με το κοινό να μην κρύβει την ικανοποίησή του για το φινάλε του Αλέξη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share