Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Έφυγε... με το έπαθλο στα χέρια ο Αλέξης Παππάς - Απίστευτα τα χρήματα που του έδωσε η παραγωγή

Αποχωρεί με... βαλίτσες λεφτά από τον Άγιο Δομίνικο

22 Απριλίου 2021 11:36
Survivor spoiler: Έφυγε... με το έπαθλο στα χέρια ο Αλέξης Παππάς - Απίστευτα τα χρήματα που του έδωσε η παραγωγή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξης Παππάς μπορεί να αποτελεί παρελθόν από το Survivor, αλλά κάθε άλλο παρά... ζημιωμένος μπορεί να αισθάνεται, μιας και τα χρήματα που έχει λάβει από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης ισοδυναμούν σχεδόν με το μεγάλο έπαθλο.

Οι απολαβές των φετινών Διασήμων, άλλωστε, έχουν κινηθεί σε αρκετά υψηλά επίπεδα στο φετινό παιχνίδι και, αν κατάφερνε κάποιος εξ αυτών να παραμείνει για σημαντικό χρονικό διάστημα, θα μπορούσε να εξασφαλίσει ένα μεγάλο ποσό, ώστε να ξεκινήσει εκ νέου τη ζωή του στην Ελλάδα. Αυτό ισχύει και για τον ηθοποιό, που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο με... βαλίτσες από λεφτά.

Survivor spoiler: Με αυτά τα λεφτά φεύγει από το ριάλιτι ο Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης Παππάς, συγκεκριμένα, αποχωρεί με το ποσό των 85.000 ευρώ, σε ένα ποσό αρκετά κοντά στα 100.000, που θα έφτανε εφόσον παρέμενε άλλες τρεις εβδομάδες στην παραλία. Και οι 17 εβδομάδες που κάθισε, βέβαια, ήταν αρκετές, έχοντας σημαδέψει το ριάλιτι με την προσωπικότητά του, με το κοινό να μην κρύβει την ικανοποίησή του για το φινάλε του Αλέξη.

Survivor spoiler 22/04: "Τα λέμε έξω παλιο...." - Η χυδαία βρισιά του Παππά στον Τζέιμς την ώρα που αποχωρούσε!

Survivor spoiler: Ένα από τα πιο επεισοδιακά συμβούλια αποχώρησης ήταν αυτό του Αλέξη Παππά το βράδυ της Τετάρτης, με το παρασκήνιο να είναι καυτό!

Πριν λίγα λεπτά σας αποκαλύψαμε πως ο Τριαντάφυλλος επιτέθηκε στον Κώστα Παπαδόπουλο, για την συμπεριφορά που είχε ο τελευταίος στο άκουσμα της αποχώρησης του Αλέξη Παππά από το Survivor 4 και τώρα σας φέρνουμε στο φως κάτι που "κόπηκε" στο μοντάζ!

Όπως βλέπετε και στο παρακάτω βίντεο την στιγμή που ο Αλέξης αποχαιρετά τους συμπαίκτες του, με τελευταία την Καρολίνα, ξαφνικά το πλάνο κόβεται δείχνει τον Κώστα Παπαδόπουλο να σφυρίζει και τον Αλέξη να παίρνει την δάδα του και να αποχωρεί! Ωστόσο η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική και στο συγκεκριμένο σημείο του βίντεο κάνει "μπαμ" πως έχει πέσει "ψαλίδι"!

Survivor spoiler 22/04:

Survivor spoiler: Η προσβλητική ατάκα του Παππά στον Τζέιμς μόλις αποχώρησε!

Ο Αλέξης Παππάς λοιπόν μόλις αποχαιρέτησε και την Καρολίνα γύρισε και κοίταξε τους μπλε, με τον Τζέιμς Καφετζή να τον κοιτάει και να γελάει! Τώρα ο Αλέξης γύρισε και τον... απείλησε πως θα τα πούνε έξω με μια συνοδευτική βρισιά που για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να πούμε! Ο Τζέιμς από την πλευρά του δεν μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει αφού ήταν τόσο ενθουσιασμένος από την εξέλιξη αυτή που το μόνο που τον ένοιαζε είναι πως δεν θα ξαναδεί μπροστά του (στον Άγιο Δομίνικο τουλάχιστον) τον Αλέξη Παππά! Έναν παίκτη που ήθελε να τον πετάξει εκτός με κάθε τρόπο και του δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα!

Αξίζει να σημειωθεί πως αμέσως μετά οι μπλε, με εξαίρεση την Μαριαλένα αλλά και τους Παύλο και Κόρο αποχώρησαν αγκαλιασμένοι και τραγουδούσαν το σύνθημα "Γεια σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηκτά", που είπε και ο Νίκος Μπάρτζης στο συμβούλιο για να αποχαιρετήσει τον μεγάλο του αντίπαλο! Όπως και να έχει το επεισόδιο της Κυριακής ήδη αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον για τις αντιδράσεις συμπαικτών και αντιπάλων του Αλέξη μετά την αποχώρησή του!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share