Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Τελειώνει και ο Κώστας ο ζαχαροπλάστης! Ο επόμενος που θα αποχωρήσει

Τραγικές οι εξελίξεις για τον ζαχαροπλάστη της παρέας!

22 Απριλίου 2021 11:44
Survivor spoiler: Τελειώνει και ο Κώστας ο ζαχαροπλάστης! Ο επόμενος που θα αποχωρήσει
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το Athensmagazine.gr πάντα πρώτο σας έχει ενημερώνει για τις εξελίξεις που έρχονται στο Survivor πριν καν... δημιουργηθούν! Βλέπουμε μπροστά βρε παιδιά! Όπως μπροστά βλέπαμε και με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, που σας είχαμε αποκαλύψει πριν δύο βδομάδες πως την επόμενη φορά που θα βγει υποψήφιος θα αποχωρήσει, όπως και έγινε!

Οι εξελίξεις λοιπόν τρέχουν και εμείς βλέπουμε μπροστά. Ποιος είναι ο επόμενος που θα βρεθεί σύντομα στη θέση του Αλέξη Παππά; Σας το είπαμε και στον τίτλο μας. Ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ζαχαροπλάστης μπορεί να έχει μείνει στο παιχνίδι τις φορές που είχε βγει υποψήφιος αλλά ψηφίστηκε κυρίως από τηλεθεατές που ήθελαν να διώξουν τον Τριαντάφυλλο και τον Παππά.

Πλέον όμως οι καταστάσεις αλλάζουν! Αδύναμοι παίκτες στο τηλεοπτικό κοινό δεν έχουν απομείνει άλλοι! Με όποιον και να βρεθεί υποψήφιος ο Κώστας ο ζαχαροπλάστης από εδώ και στο εξής θα έχει θεματάκι! Εκτός και αν πέσει με την Νικολέτα που δεν γνωρίζουμε αν κάνει κλικ στο τηλεοπτικό κοινό! Ωστόσο με όποιον άλλον βρεθεί θα αποχωρήσει! Ακόμα και με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος δείχνει να διατηρεί το κοινό του παρά τα παρακάλια να μην τον ψηφίσουν και να φύγει από το Survivor 4 και τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler: Τελειώνει και ο Κώστας ο ζαχαροπλάστης!

Survivor spoiler: Το μεγάλο φάουλ του Κώστα

Ποιοι είναι το μεγάλο λάθος που έχει κάνει ο Κώστας Παπαδόπουλος; Η ειρωνική συμπεριφορά που είχε από την αρχή αλλά πλέον το βγάζει όλο και περισσότερο. Και κυρίως χτες! Δεν άρεσε σε πολλούς το πως πανηγύρισε την αποχώρηση του Αλέξη Παππά και η συμπεριφορά του εξόργισε πολλούς. Ήδη σχολιάζεται αρνητικά το γεγονός πως ένας αδύναμος παίκτης, όπως ο Κώστας, το παίζει star και το υφάκι του δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ! Άλλωστε είπαμε, αδύναμοι παίκτες στο τηλεοπτικό κοινό δεν έχουν μείνει πολλοί και η ώρα του ζαχαροπλάστη πλησιάζει. Ας ετοιμαστεί σιγά σιγά λοιπόν.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share