Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Καταπέλτης» για Αλέξη ο Μικρούτσικος - «Έδιωξαν τα τοξικά λύματα»

«Καρφιά» από τον ιστορικό παρουσιαστή μετά την αποχώρηση του ηθοποιού

22 Απριλίου 2021 11:11
Survivor 4: «Καταπέλτης» για Αλέξη ο Μικρούτσικος - «Έδιωξαν τα τοξικά λύματα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για ακόμη μια φορά δεν χαρίστηκε στον Αλέξη Παππά, με τον ιστορικό παρουσιαστή να σχολιάζει στο «Ευτυχείτε» όσα έγιναν στο Survivor της Τετάρτης (21/4) και να σχολιάζει την τοξικότητά του.

Ο γνωστός ηθοποιός αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και αποτέλεσε, φυσικά, κεντρικό θέμα στην εκπομπή, με τον Μικρούτσικο να επιστρατεύει τον «αιχμηρό» του λόγο και πάλι.

Survivor 4: Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Αλέξη Παππά

«Την 22η Απριλίου η Δομινικανή Δημοκρατία τη θέσπισε σαν μέρα απομάκρυνσης τοξικών λυμάτων», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφήνοντας το πλατό άναυδο.

Survivor spoiler 22/04: Αναλυτικά τα ποσοστά της ψηφοφορίας! Απόλυτος πάτος για τον Αλέξη Παππά

Survivor spoiler: Ο κόσμος είπε το πιο ηχηρό ΟΧΙ στον Αλέξη Παππά και τον πέταξε πανηγυρικά εκτός Survivor! Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να παρακάλεσε το τηλεοπτικοί κοινό να ψηφίσουν τον Αλέξη και όχι εκείνον, μπορεί να είπε πως οι πιθανότητες αποχώρησης είναι 80% για εκείνος, 20% για τον Ασημακόπουλο και 0% για τον Παππά, ωστόσο ο Ντάφυ έπεσε έξω! Ο "αδελφός" του αποχώρησε και πλέον μένει χωρίς "ταίρι" στη κόκκινη ομάδα και το Survivor γενικότερα.

Μάλιστα ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε πανηγυρικά από το Survivor κάτι που φάνηκε και μέσα από το Twitter, αφού το ποσοστό του ήταν τραγικό, ενώ θα ήταν ακόμα χαμηλότερο αν ο Τριαντάφυλλος δεν έβγαινε να πει δημόσια πως δεν θέλει να τον ψηφίσουν για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ο Τριαντάφυλλος έπεσε έξω όμως, αφού ούτε καν κινδύνευσε από τον Παππά, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Ωστόσο ο Ντάφυ βρέθηκε ξανά στη δεύτερη θέση, αφού πανηγυρικά πρώτος ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Survivor spoiler 22/04: Αναλυτικά τα ποσοστά της ψηφοφορίας! Απόλυτος πάτος για τον Αλέξη Παππά

Survivor spoiler: Τι ποσοστά σημείωσαν στην ψηφοφορία οι τρεις υποψήφιοι!

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως τα ποσοστά δεν είναι 100% σωστά αφού ο ΣΚΑΙ δεν διαρρέει ποτέ επίσημα το παραμικρό, ωστόσο έχουν βάση αλήθειας.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος λοιπόν βρέθηκε να σημειώνει ένα ποσοστό της τάξεως του 55%, μένοντας πανηγυρικά στο Survivor και δείχνοντας ότι έχει "ρεύμα" και τηλεοπτικό κοινό από πίσω του.

Δεύτερος επομένως ήταν ο Τριαντάφυλλος με ένα ποσοστό κοντά στο 33%, αποδεικνύοντας πως όσο και να παρακαλέσει τους τηλεθεατές δεν σκοπεύει να τον αφήσουν ακόμα να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 4.

Επομένως αυτό το 12% που περισσεύει είναι και το ποσοστό που συγκέντρωσε ο Αλέξης Παππάς, που σύμφωνα με αρχικές διαρροές πήρε τις λιγότερες ψήφους που έχει πάρει ποτέ παίκτης που αποχώρησε από το Survivor τη φετινή περίοδο! Ούτε οι γονείς του που λέει ο λόγος δεν τον ψήφισαν...

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share