Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 4: Απασφάλισε για τον Αλέξη η Ελευθερία - «Ήσουν αληθινός και ήθελαν να σε διώξουν»

Υπερασπίστηκε τον φίλο της η τραγουδίστρια

22 Απριλίου 2021 10:22
Survivor 4: Απασφάλισε για τον Αλέξη η Ελευθερία - «Ήσουν αληθινός και ήθελαν να σε διώξουν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor κι ένα από τα πρώτα άτομα, που σχολίασαν το θέμα αυτό, ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία μίλησε για την αυθεντικότητά του, έχοντας στενοχωρηθεί για το τέλος του από το ριάλιτι επιβίωσης, σε αντίθεση με την πλειοψηφία στο κοινό.

Η Ελευθερία που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα δεν γινόταν να μην στηρίξει τον καλό της φίλο! Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δήλωσε πως είναι στο πλευρό του και άφησε να εννοηθεί πως υπάρχουν διπρόσωπα άτομα που έχουν παραμείνει μέσα.

Survivor 4: Το σχόλιο της Ελευθερίας μετά την αποχώρηση του Αλέξη

«To να είσαι αληθινός για κάποιους είναι σκληρό… Οι συμπεριφορές τους πίσω από τις κάμερες διαφέρουν. Δυο μήνες τώρα είχανε την εμμονή να σε διώξουν και το κατάφεραν. Κρίμα που τους έδωσες τη χαρά να πανηγυρίσουν. Έπαιξες δίκαια και έπαιξες σκληρά».

Survivor Ελευθερία για Αλέξη

Survivor spoiler 22/04: Αναλυτικά τα ποσοστά της ψηφοφορίας! Απόλυτος πάτος για τον Αλέξη Παππά

Survivor spoiler: Ο κόσμος είπε το πιο ηχηρό ΟΧΙ στον Αλέξη Παππά και τον πέταξε πανηγυρικά εκτός Survivor! Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να παρακάλεσε το τηλεοπτικοί κοινό να ψηφίσουν τον Αλέξη και όχι εκείνον, μπορεί να είπε πως οι πιθανότητες αποχώρησης είναι 80% για εκείνος, 20% για τον Ασημακόπουλο και 0% για τον Παππά, ωστόσο ο Ντάφυ έπεσε έξω! Ο "αδελφός" του αποχώρησε και πλέον μένει χωρίς "ταίρι" στη κόκκινη ομάδα και το Survivor γενικότερα.

Μάλιστα ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε πανηγυρικά από το Survivor κάτι που φάνηκε και μέσα από το Twitter, αφού το ποσοστό του ήταν τραγικό, ενώ θα ήταν ακόμα χαμηλότερο αν ο Τριαντάφυλλος δεν έβγαινε να πει δημόσια πως δεν θέλει να τον ψηφίσουν για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ο Τριαντάφυλλος έπεσε έξω όμως, αφού ούτε καν κινδύνευσε από τον Παππά, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Ωστόσο ο Ντάφυ βρέθηκε ξανά στη δεύτερη θέση, αφού πανηγυρικά πρώτος ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Survivor spoiler 22/04: Αναλυτικά τα ποσοστά της ψηφοφορίας! Απόλυτος πάτος για τον Αλέξη Παππά

Survivor spoiler: Τι ποσοστά σημείωσαν στην ψηφοφορία οι τρεις υποψήφιοι!

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως τα ποσοστά δεν είναι 100% σωστά αφού ο ΣΚΑΙ δεν διαρρέει ποτέ επίσημα το παραμικρό, ωστόσο έχουν βάση αλήθειας.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος λοιπόν βρέθηκε να σημειώνει ένα ποσοστό της τάξεως του 55%, μένοντας πανηγυρικά στο Survivor και δείχνοντας ότι έχει "ρεύμα" και τηλεοπτικό κοινό από πίσω του.

Δεύτερος επομένως ήταν ο Τριαντάφυλλος με ένα ποσοστό κοντά στο 33%, αποδεικνύοντας πως όσο και να παρακαλέσει τους τηλεθεατές δεν σκοπεύει να τον αφήσουν ακόμα να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 4.

Επομένως αυτό το 12% που περισσεύει είναι και το ποσοστό που συγκέντρωσε ο Αλέξης Παππάς, που σύμφωνα με αρχικές διαρροές πήρε τις λιγότερες ψήφους που έχει πάρει ποτέ παίκτης που αποχώρησε από το Survivor τη φετινή περίοδο! Ούτε οι γονείς του που λέει ο λόγος δεν τον ψήφισαν...

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share