Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Επιτέλους δικαίωση, Αλέξη άντε γεια»

Το Twitter πανηγύρισε με την αποχώρηση του Παππά

22 Απριλίου 2021 08:24
Survivor 4: «Επιτέλους δικαίωση, Αλέξη άντε γεια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor και αυτό, όπως είναι φυσιολογικό, έκανε το Twitter να πανηγυρίσει έξαλλα, καθώς ήταν ένας από τους παίκτες, που δε συγκέντρωναν ιδιαίτερη συμπάθεια.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε απασχολήσει έντονα με τη συμπεριφορά του τους τελευταίους δύο μήνες, από τη στιγμή που του ξεκίνησε «πόλεμο» η παρέα του Τζέιμς μέχρι και χθες (21/4), όταν και τελικά έχασε τον προσωπικό του «πόλεμο», αφού υπέπεσε σε αρκετά ατοπήματα, επιχειρώντας να βγει στην αντεπίθεση.

Survivor 4: Το Twitter... γλέντησε στο άκουσμα της αποχώρησης του Αλέξη Παππά

Ο Αλέξης ήταν υποψήφιος με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και η αποχώρησή του «σκόρπισε» τον ενθουσιασμό στο Twitter. Αρκετοί ταυτίστηκαν με τον πανηγυρισμό του Κώστα Παπαδόπουλου, που άρχισε να φωνάζει μέσα από το μεγάλο κοχύλι του, ενώ άλλοι αναφέρθηκαν στη στάση του, που δικαίως τον έφερε εκτός παιχνιδιού.

Survivor 4: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Αλέξη Παππά (Video)

Survivor 4: Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι είναι ο Αλέξης Παππάς. Το πρωί της Τετάρτης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για αυτή την ταινία, η οποία είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Αλέξη Παππά μετά το Survivor.

Παράλληλα, αρκετοί παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Survivor 4 μας είχαν αποκαλύψει πως ο Αλέξης Παππάς είναι ιδιαίτερα χειριστικός άνθρωπος αλλά τόσο πολύ δεν το περιμέναμε!

Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Αλέξη Παππά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ταινία μικρού μήκους έχει τίτλο “1980”, είναι σε παραγωγή Ithaka films και η σκηνοθεσία είναι του βραβευμένου Κωνσταντίνου Βενετόπουλου.

Πρωταγωνιστής είναι ο Μάκης Παπαδημητρίου και συμπρωταγωνιστής είναι ο Αλέξης Παππάς. Η εν λόγω ταινία θα περάσει από μεγάλα διεθνή φεστιβάλ και στόχος είναι βραβευτεί.

Τα γυρίσματα έγιναν πριν μπει ο Αλέξης Παππάς στο Survivor και όλο αυτό το διάστημα η ταινία ήταν στο μοντάζ. Μάλιστα, στην πρωινή εκπομπή του Star προβλήθηκε και για πρώτη φορά το τρέιλερ της ταινίας “1980”.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share