Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Απίστευτο... γλέντι στον Λιβάνη με νέο cd για τη Μαριαλένα

«Σε άφησα Δομίνικο και πήγες με τον πίθηκο»

21 Απριλίου 2021 20:50
Survivor 4: Απίστευτο... γλέντι στον Λιβάνη με νέο cd για τη Μαριαλένα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Twitter έχει πολλές φορές τρομερή έμπνευση για τα θέματα του Survivor και ο Γιώργος Λιβάνης δε γλίτωσε για ακόμη μια φορά, με τους χρήστες του να δημοσιεύουν ένα «νέο cd» με όλες τις αναφορές, φυσικά, να γίνονται στη Μαριαλένα.

Ο Γιώργος Λιβάνης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς, ανερχόμενους και πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές των τελευταίων χρόνων. Έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής όχι μόνο για το καλλιτεχνικό του ταλέντο αλλά και για το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα του. Από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική , κυρίως την παραδοσιακή καθώς φοιτούσε σε μουσικό ωδείο από τα 8 του χρόνια.

Survivor 4: Το... νέο cd του Λιβάνη με άρωμα Μαριαλένας

Αν και κάνει τα δικά του βήματα στον χώρο, το όνομά του έχει ακουστεί πολύ αυτό το διάστημα λόγω της συμπεριφοράς της... κοπέλας του στο Survivor, η οποία του έστειλε κι ένα νέο μήνυμα.

Οι χρήστες του διαδικτύου, λοιπόν, που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω, δημιούργησαν το νέο του CD με άρωμα Survivor. Οι τίτλοι των 8 τραγουδιών που εμπεριέχονται είναι... γαργαλιστικοί.

Survivor 4: Πυρ και μανία με τη Μαριαλένα η Καινούργιου - «Είναι πολύ χοντρό αυτό που κάνεις»

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει συνηθίσει να... μασά τα λόγια της και δεν το έκανε ούτε για την περίπτωση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor, αντιδρώντας έντονα στις νέες ρομαντικές τους στιγμές στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η ίδια, στο πλαίσιο του σχολιασμού από την εκπομπή «Ευτυχείτε», ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένη, θεωρώντας πως η παίκτρια δε σέβεται τη σχέση που είχε στην Ελλάδα με τον Γιώργο Λιβάνη, ενώ απάντησε για τα σχόλια που έχει δεχθεί και αναφέρουν, ότι τόσο η δική της όσο και άλλες εκπομπές που σχολιάζουν το ριάλιτι προσπαθούν να «εκμεταλλευτούν» τη σχέση του πρώην ζευγαριού.

Survivor 4: Έξαλλη με τη Μαριαλένα η Κατερίνα Καινούργιου

«Γιατί να γίνει όλο αυτό; Είναι πάρα πολύ χοντρό αυτό που έχει συμβεί. Τα δυο παιδιά είναι ενήλικες και μπήκαν μέσα γνωρίζοντας πως είναι ένα ριάλιτι. Επειδή έχουν εμπλακεί οικογένειες σε όλο αυτό. Οικογένειες που ποστάρουν ότι φταίνε οι εκπομπές, ο ένας και ο άλλος. Και ένα παιδί που έξω, πρώην – νυν δεν έχουμε καταλάβει που άθελά του εκτίθεται. Έχει γίνει ένας μεγάλος ντόρος και αυτά τα παιδιά το διογκώνουν όλο αυτό. Δεν φταίνε οι εκπομπές, δεν φταίει κανένας. Φταίνε αυτά τα δυο παιδιά που είναι ενήλικες και το δέχονται», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Αν η Μαριαλένα σεβόταν τη σχέση που έχει έξω δεν θα δεχόταν από καμία παραγωγή να της πει κάνει αυτό. Η άποψή μου είναι αυτή. Σεβόμαστε τους γονείς τους και αν έχουν κάποιο πρόβλημα οι γονείς να πάρουν τηλέφωνο στην παραγωγή. Αν θέλει να μιλήσει σε μια κάμερα και να το ξεκαθαρίσει και όχι να στέλνει μηνύματα με τον Καλίδη. Είναι στημένο όλο αυτό».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share