Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Συνάντηση της Ελευθερίας με τον Κρις

Είχαν σοβαρό λόγο...

21 Απριλίου 2021 20:27
Survivor 4: Συνάντηση της Ελευθερίας με τον Κρις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Κρις Σταμούλης έχουν αποχωρήσει από το Survivor, με τους δύο πρώην παίκτες να συναντώνται και έξω από το παιχνίδι.

Η γνωστή τραγουδίστρια μετά τις αποκαλυπτικές δηλώσεις της στο Love It, έχει προσαρμοστεί στην νέα της καθημερινότητα και είναι πάλι δίπλα με τα αγαπημένη της πρόσωπα.

Survivor 4: Ο λόγος που συναντήθηκαν Ελευθερία και Κρις

Αυτήν την φορά, η ίδια βρέθηκε και με τον Κρις και μάλιστα θέλησαν να διατηρήσουν το μαύρισμα τους, για αυτό και έκαναν ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι.

Η Ελευθερία μοιράστηκε την συνάντηση της με τον Κρις δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών.

Survivor συνάντηση Ελευθερίας και Κρις

Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά την αποχώρησή της και η αλλαγή στο look της!

Survivor 4: Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το 14/4 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά το συμβούλιο, η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, κάνει τις διακοπές της στον Άγιο Δομίνικο. Η πρώην παίκτρια δημοσίευσε φωτογραφία από την παραλία όπου χαλάρωνε, ενώ μας έδειξε και το νέο look στα μαλλιά της.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, έστειλε και το μήνυμα της μετά την αποχώρηση της που είχε πολλές κλάματα. "Tα κατάφερα! I am a survivor. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την στήριξη! Σας αγαπώ!" , έγραψε στην λεζάντα της ανάρτηση της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ελευθερία Ελευθερίου ανάρτηση

Τι ψιθύρισε στο αυτί του Παππά η Ελευθερίου πριν αποχωρήσει από το Survivor;

Η χθεσινή 14/4 αποχώρηση από το Survivor, αυτή της Ελευθερίας Ελευθερίου χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως την πιο όμορφη μέχρι στιγμής στο φετινό παιχνίδι. Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας τραγούδησαν έχοντας αγκαλιά την Ελευθερία, έκλαψαν και την χαιρέτησαν ο καθένας ξεχωριστά.

Κάτι που, όμως, έγινε από λίγους αντιληπτό ήταν η ατάκα που είπε στο αυτί του Αλέξη Παππά η Ελευθερία Ελευθερίου την στιγμή που τον αποχαιρετούσε.

Ο Αλέξης Παππάς και η τραγουδίστρια παρά τον άσχημο τσακωμό που είχαν τον πρώτο καιρό στο Survivor, στην συνέχεια φαίνεται να ήρθαν αρκετά κοντά μεταξύ τους και μάλιστα προς το τέλος κατηγορήθηκε από πολλούς η Ελευθερία πως είχε γίνει το... εκτελεστικό όργανο του ηθοποιού στις κομπίνες του.

Λίγο πριν κλείσει για πάντα την πόρτα του Άγιου Δομίνικου πίσω της η Ελευθερία Ελευθερίου ο ένας πήρε αγκαλιά τον άλλο και η τραγουδίστρια του είπε στο αυτί χαρακτηριστικά "Τελείωσε τον Τζέιμς" με τον Αλέξη Παππά εκείνη την στιγμή να γελά χαμηλόφωνα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share