Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Αποκαλύφθηκε η άγνωστη σχέση της Καρολίνας - Τα πάντα στην φόρα

Αποκαλύφθηκαν όλα για το κορμί του Άγιου Δομίνικου

21 Απριλίου 2021 19:38
Survivor 4: Αποκαλύφθηκε η άγνωστη σχέση της Καρολίνας - Τα πάντα στην φόρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Καρολίνα Καλύβα είναι ένα από τα πολυσυζητημένα ονόματα του Survivor, με την ομορφιά της πολλές φορές να έχει προκαλέσει αίσθηση, ενώ αποκαλύφθηκε και μια άγνωστη σχέση της.

Αυτή αφορά τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, με τον ίδιο να μιλά στο «Πρωινό», αναφερόμενος σε ουκ ολίγα κομμάτια τηε ζωής του, που δε γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Survivor 4: Η άγνωστη σχέση του Γρηγόρη Μπιθικώτση με την Καρολίνα

«Στην Ελλάδα το αγαπημένο σπορ είναι η κριτική. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε μένα πλέον. Είχα στείλει ένα εξώδικο. Δεν θα ήθελα να δω τον εαυτό μου στα δικαστήρια με την αδελφή μου γιατί δεν υπάρχει και λόγος. Δεν μιλάμε εδώ και χρόνια» είπε.

Μίλησε όμως και για τον γάμο του: «Τον έχω ακυρώσει δύο φορές. Μόλις ανοίξουν θα πάμε κατευθείαν. Η Ελένη με έκανε καλύτερο άνθρωπο, ήμουν πολύ νευρικός και σιγά-σιγά χαλαρώνω. Η Ελένη επειδή έχει την κόρη της και είναι μαμά και στον Γρηγοράκη μου. Ήθελα να δω από κοντά το παιδί μου και να του εξηγήσω την κατάσταση και από κάπου διέρρευσε και πήγε στο σχολείο και τον ρώτησαν “ο μπαμπάς σου παντρεύεται;”. Ήταν πολύ δύσκολη αυτή η στιγμή για μένα. Με πήρε και με ρώτησε».

Ο τραγουδιστής εξήγησε ότι γνωρίζει την Καρολίνα Καλύβα από μικρή. «Είμαστε σαν οικογένεια, της έχω βαφτίσει τον αδελφό της, τον Πίτερ. Ο παππούς της κι η γιαγιά της ήταν φίλοι με τον πατέρα μου. Δεν της χαρίστηκε τίποτα. Αγωνίστηκε πολύ στη ζωή της και τα έχει καταφέρει και θα τα καταφέρει κι εκεί. Με έχει κουράσει ο Παππάς. Είναι τοξικός. Ο Τζέιμς είναι πολύ έξυπνο παιδί και του βγάζω το καπέλο. Σάκης και Μαριαλένα είναι μια κακή σαπουνόπερα, ένας από τους δύο θα φύγει» είπε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share