Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που ο Ατζούν διώχνει Τζέιμς και Μπάρτζη!

Το αποκάλυψε παίκτρια που έφυγε από το παιχνίδι!

21 Απριλίου 2021 19:11
Survivor spoiler: Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που ο Ατζούν διώχνει Τζέιμς και Μπάρτζη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τον τελευταίο καιρό είχε διαρρεύσει μια απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να διώξει τους Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη από το Survivor, με τον αληθινό λόγο να αποκαλύπτεται στις δηλώσεις προσώπου, που έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (21/4), η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε καλεσμένη της στήλης «10 και να… καίνε» του Love it και μέσα σε όλα απάντησε και στις φήμες που θέλουν τον Τζέιμς και τον Νίκο να έχουν συμφωνήσει να μοιραστούν το έπαθλο.

Survivor spoiler: Για αυτό το λόγο έρχεται η τιμωρία σε Τζέιμς και Μπάρτζη από τον Ατζούν

Η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε πως έπεσε από τα σύννεφα όταν είδε πως σχολιάζονται έξω στις εκπομπές αλλά και από τις δηλώσεις των συμπαικτών της. Την ίδια στιγμή, εξομολογήθηκε ότι η δυσκολότερη στιγμή της μέσα στο Survivor ήταν όταν έπρεπε να αποφασίσει αν θα παίξει στρατηγικά ή συναισθηματικά ενώ αποκάλυψε και τους «κλέφτες» του παιχνιδιού.

Όσον αφορά όμως τις φήμες που θέλουν Τζέιμς και Νίκο να έχουν συμφωνήσει να μοιραστούν το έπαθλο, η Άννα Μαρία είπε χαρακτηριστικά: «Αυτά είναι μεταξύ τους. Ήμουν παρούσα σε αυτή τη συζήτηση».

Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, έχει ενδιαφέρον το αν ο Ατζούν αποδεχθεί αυτή τη συμφωνία, ή αν επιχειρήσει να βάλει «στοπ» στους δύο αθλητές, που έχουν δημιουργήσει τη δική τους φιλία στη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor spoiler: "Είσαι αδελφή" - Άγριο ξύλο μεταξύ Μπάρτζη και Κατσούλη πίσω από τις κάμερες!

Survivor spoiler: Η ένταση στο φετινό Survivor έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με τους τσακωμούς να διαδέχονται ο ένας τον άλλον! Άλλοι ισχύουν άλλοι πάλι όχι.

Και γιατί σας το λέμε αυτό; Γιατί χτες σας φέραμε στο φως ότι έλεγαν στο Twitter πως Μπάρτζης και Κόρο πλακώθηκαν επειδή ο πρώτος βγήκε υποψήφιος, ωστόσο σας είχαμε ξεκαθαρίσει πως δεν ήταν πληροφορίες μας αλλά αναφορές στα social media. Τελικά όπως αποδείχτηκε δεν ήταν κάτι αφού οι μπλε δεν έχασαν ασυλία και οι υποψήφιοι είναι όλοι από την κόκκινοι ομάδα.

Πάμε τώρα όμως στο νέο παρασκήνιο! Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες στο χθεσινό επεισόδιο; Συγκεκριμένα είδαμε ένα γερό τσακωμό ανάμεσα στους Τζέιμς, Νίκο, Σάκη, Τριαντάφυλλο, Αλέξη και Ηλία μόλις έγινε γνωστό πως ο Σάκης πήρε την ατομική ασυλία, παρότι είχε τονίσει πως θα χάσει και θα βγει υποψήφιο μαζί με τους Τζέιμς, Νίκο και Αλέξη! Τελικά ο Σάκης Κατσούλης πήρε την ασυλία και μόλις το έμαθαν αυτό οι δύο αντίπαλοί του επικράτησε πανικός!

Survivor spoiler: Άγριο ξύλο μεταξύ Μπάρτζη και Κατσούλη πίσω από τις κάμερες!

Survivor spoiler: Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες!

"Είσαι αδελφή"! Αυτή ήταν η ατάκα του Νίκου Μπάρτζη προς τον Σάκη Κατσούλη που ανέβασε την ένταση και τα νεύρα! Μόλις ο παίκτης της μπλε ομάδας αποκάλεσε μ' αυτό τον χαρακτηρισμό τον πρώην συμπαίκτη του έγινε το "σώσε"!

Ο Σάκης Κατσούλης όρμησε προς την πλευρά του Νίκου Μπάρτζη και του Τζέιμς Καφετζή και μάλιστα πιάστηκαν στα χέρια με τον Ηλία Μπόγδανο να προσπαθεί να τους ηρεμήσει! Αυτό δεν ήταν εφικτό με αποτέλεσμα ο Σάκης να ουρλιάζει και να παρέμβει η παραγωγή.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάκης επιτήθηκε σε κάποιον άλλον παίκτη με αυτόν τον τρόπο και αυτός είναι ο λόγος που δεν θα προβληθεί το παραμικρό στις κάμερες από την καυγά, διότι υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να υπάρξει τιμωρία που αυτή την στιγμή δεν συμφέρει κανέναν! Πάντως ο τσακωμός θα είναι κάτι που δεν θα μπορεί να κρυφτεί μέσα από τα πλάνα του σημερινού επεισοδίου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share