Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Βόμβα» για την παραγωγή - Κόντεψε να βάλει κι άλλη πρώην του Σάκη στο ριάλιτι

Αχ Μαριαλένα τι τραβάς...

21 Απριλίου 2021 17:40
Survivor 4: «Βόμβα» για την παραγωγή - Κόντεψε να βάλει κι άλλη πρώην του Σάκη στο ριάλιτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες αποκαλύψεις έρχονται σχετικά με τον Σάκη Κατσούλη, με τη Μαρία Καρλάκη να αναφέρεται μέσω της «Espresso» στη σχέση της με τον παίκτη του Survivor.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε κάνει συζητήσεις, μάλιστα, με την παραγωγή, αλλά τελικά δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία, τη στιγμή που ο Σάκης... πλακώνεται στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor Μαρία Καρλάκη για Σάκη

Survivor 4: Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Καρλάκη για τη σχέση με τον Σάκη Κατσούλη και τις συζητήσεις με την παραγωγή

«Το τελευταίο διάστημα με έχει κουράσει το τόσο πολύ ριάλιτι που περιέχει αυτό το -κατά τ’ άλλα αγωνιστικό- πρόγραμμα. Όταν το παρακολουθώ, λέω ευτυχώς που δεν τα βρήκαμε με την παραγωγή και δεν πήγα. Δεν θα ήθελα να είμαι ούτε στους Μπλε ούτε στους Κόκκινους. Καλύτερα να ήμουν σε μια τρίτη ομάδα, με άλλους παίκτες. (γέλια) Αν έπρεπε να επιλέξω, παρ’ όλα αυτά, θα επέλεγα να είμαι σε μια ομάδα με παίκτες που να ξέρουν να κερδίζουν για να μπορώ να τρώω.

Να το ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν. Δεν είχαμε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη. Απλώς ήμασταν στην αρχή μιας γλυκιάς γνωριμίας. Είχε έρθει στην παρουσίαση του τραγουδιού μου, του “Γιαρέμ”, υπήρξε ένα φλερτ, αλλά το σταμάτησα εγώ γιατί ήμουν κολλημένη με τον πρώην μου».

Θεωρώ πως ο Αλέξης Παππάς είναι δαιμόνια πανούργος. Δεν τον γνώριζα ως ηθοποιό, αλλά στο “Survivor” απέδειξε πως διαθέτει υποκριτικό ταλέντο! Ο Τζέιμς Καφετζής, από την άλλη, είναι πολύ έξυπνος και μπορεί να λειτουργεί στρατηγικά, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι τόσο κακός όσο ο Αλέξης. Ο Νίκος Μπάρτζης είναι κολλητός του Τζέιμς, θεωρώ πως όντως είναι φίλοι και θα συνεχίσουν και μετά το παιχνίδι. Νομίζω, όμως, πως τον χειρίζεται ο Τζέιμς, αλλά μπορεί και ο Νίκος να του το επιτρέπει».

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα μεγάλο παιδί. Δεν είναι κακός, απλά πρέπει να ξέρει κανείς πώς θα του φερθεί. Ωστόσο, θα έπρεπε να είχε συνειδητοποιήσει πια κι εκείνος πως σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού οι αγωνιστικές ικανότητες των άλλων παικτών υπερτερούν των δικών του. Ο Πάνος Καλίδης, όταν είδε πως δεν μπορούσε πια να συνεισφέρει αγωνιστικά στην ομάδα του, αποχώρησε οικειοθελώς, με αξιοπρέπεια».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share