Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Ο Τριαντάφυλλος είναι πανέξυπνος και σε πάει εκεί που θέλει»

Μια διαφορετική άποψη για τον τραγουδιστή...

21 Απριλίου 2021 16:26
Survivor 4: «Ο Τριαντάφυλλος είναι πανέξυπνος και σε πάει εκεί που θέλει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του άποψη για τον Τριαντάφυλλο κατέθεσε ο Πέτρος Ίμβριος σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survivor, με το γνωστό τραγουδιστή να αναφέρεται και στη συνεργασία τους μέσω του «Happy Day».

Ο Πέτρος Ίμβριος τόνισε πως όταν συνεργάστηκε με τον Ντάφυ αντιμετώπισε μερικά προβλήματα ωστόσο πέρασε τέλεια, τη στιγμή που επικρατεί σάλος στο Twitter μαζί του.

Survivor 4: Το σχόλιο του Πέτρου Ίμβριου για τον «Ντάφυ»

«Ο Τριαντάφυλλος είναι μια ομάδα μόνος του. Είναι εκρηκτικός, παρορμητικός και πολύ καλός για την τηλεθέαση. Ο Τριαντάφυλλος και ο Παππάς είναι βούτυρο στο ψωμί της παραγωγής. Είναι πανέξυπνος και πάρει το πράγμα εκεί που θέλει. Έχει έντονο ένστικτο της διασκέδασης, συνεργάστηκα τέλεια μαζί του στην πίστα. Υπήρξαν και προβλήματα στη συνεργασία μας, αλλά αγαπιόμαστε. Από πέρυσι μου έλεγε να πάμε μαζί στο Survivor. Πριν μπει στο αεροπλάνο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι φεύγει και του απάντησα ότι “θα σε βλέπω ξάπλα τρώγοντας πατατάκια”», είπε χαρακτηριστικά.

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος "έκλεψε" στο χθεσινό αγώνισμα και δεν το κατάλαβε κανείς!

Survivor 4: Μπορεί ο Τριαντάφυλλος στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor να παρακάλεσε τον κόσμο να μην τον ψηφίσει για να φύγει, ωστόσο ήθελε να δείξει πως είναι ένας καλός παίκτης αφού προσπάθησε να πάρει το run του με όχι και τόσο δίκαιο τρόπο.

Για την ακρίβεια, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο, ο Τριαντάφυλλος στον αγώνα που έκανε εναντίον του Παπαδόπουλου έριξε με το χέρι του τον στόχο προσπαθώντας να μαζέψει τα μπαλάκια του. Ευτυχώς δηλαδή που ο Κώστας τα έριξε με τον τρόπο που έπρεπε λίγα δευτερόλεπτα πιο νωρίς και πήρε την μάχη.

Το βίντεο από το επίμαχο σημείο με τον αγώνα του Τριαντάφυλλου

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share