Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδρασή της στα μηνύματα που έλαβε για τον Παππά

Τελικά θα τον δούμε στην εκπομπή της;

21 Απριλίου 2021 15:32
Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδρασή της στα μηνύματα που έλαβε για τον Παππά

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν συμπαθεί τον Αλέξη Παππά και το έχει πει δημόσια μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε» πολλές φορές.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια έχει πει ότι θέλει ν' αποχωρήσει ο ηθοποιός από το Survivor. Τώρα, που είναι υποψήφιος και αναμένεται να είναι εκείνος που θ' αποχωρήσει, οι τηλεθεατές έστειλαν μηνύματα στην Κατερίνα Καινούργιου και της έγραφαν να ετοιμαστεί να τον υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής της. Εκείνη, ξέσπασε σε γέλια.

Survivor 4: Πυρ και μανία με τη Μαριαλένα η Καινούργιου - «Είναι πολύ χοντρό αυτό που κάνεις»

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει συνηθίσει να... μασά τα λόγια της και δεν το έκανε ούτε για την περίπτωση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor, αντιδρώντας έντονα στις νέες ρομαντικές τους στιγμές στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η ίδια, στο πλαίσιο του σχολιασμού από την εκπομπή «Ευτυχείτε», ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένη, θεωρώντας πως η παίκτρια δε σέβεται τη σχέση που είχε στην Ελλάδα με τον Γιώργο Λιβάνη, ενώ απάντησε για τα σχόλια που έχει δεχθεί και αναφέρουν, ότι τόσο η δική της όσο και άλλες εκπομπές που σχολιάζουν το ριάλιτι προσπαθούν να «εκμεταλλευτούν» τη σχέση του πρώην ζευγαριού.

Survivor 4: Έξαλλη με τη Μαριαλένα η Κατερίνα Καινούργιου

«Γιατί να γίνει όλο αυτό; Είναι πάρα πολύ χοντρό αυτό που έχει συμβεί. Τα δυο παιδιά είναι ενήλικες και μπήκαν μέσα γνωρίζοντας πως είναι ένα ριάλιτι. Επειδή έχουν εμπλακεί οικογένειες σε όλο αυτό. Οικογένειες που ποστάρουν ότι φταίνε οι εκπομπές, ο ένας και ο άλλος. Και ένα παιδί που έξω, πρώην – νυν δεν έχουμε καταλάβει που άθελά του εκτίθεται. Έχει γίνει ένας μεγάλος ντόρος και αυτά τα παιδιά το διογκώνουν όλο αυτό. Δεν φταίνε οι εκπομπές, δεν φταίει κανένας. Φταίνε αυτά τα δυο παιδιά που είναι ενήλικες και το δέχονται», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Αν η Μαριαλένα σεβόταν τη σχέση που έχει έξω δεν θα δεχόταν από καμία παραγωγή να της πει κάνει αυτό. Η άποψή μου είναι αυτή. Σεβόμαστε τους γονείς τους και αν έχουν κάποιο πρόβλημα οι γονείς να πάρουν τηλέφωνο στην παραγωγή. Αν θέλει να μιλήσει σε μια κάμερα και να το ξεκαθαρίσει και όχι να στέλνει μηνύματα με τον Καλίδη. Είναι στημένο όλο αυτό».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share