Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 4 - πατέρας Τζέιμς: "Είναι πιο έξυπνος από τον Παππά γι’ αυτό τον ζηλεύει και τον κυνηγάει"

"Είναι δυνατόν να φοβηθεί ο Τζέιμς τον Παππά;"

21 Απριλίου 2021 13:19
Survivor 4 - πατέρας Τζέιμς:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Μετά τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ του Τζέιμς και του Αλέξη Παππά, η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε βρήκε τον πατέρα του πρώτου, Λευτέρη Καφετζή, και ο ίδιος μίλησε στην κάμερα για την συμμετοχή του γιου του στο Survivor.

Οι δηλώσεις του πατέρα του Τζέιμς

"Μια χαρά είναι ο Τζέιμς στο ριάλιτι, άμα δεν τον φάει ο Παππάς μια χαρά θα είναι. Ο Τζέιμς είναι πιο έξυπνος από τον Παππά, γι' αυτό τον ζηλεύει ο Παππάς και του επιτίθεται συνέχεια. Ο μικρός είναι πιο ξύπνιος από τον Παππά και το κυνηγάει. Είναι δυνατόν ο Τζέιμς να φοβηθεί τον Παππά; Εδώ δεν φοβήθηκε στον Ατλαντικό με φουρτούνες, θα φοβηθεί τον Παππά;", είπε μεταξύ άλλων.

Survivor spoiler: Ο Τζέιμς ο νέος απόλυτος Βασιλιάς του Survivor 4! Αποδυναμώνονται Σάκης και Μαριαλένα!

Survivor spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 4 μετά την αποχώρηση της εβδομάδας αφού έρχονται τα πάνω κάτω!

Τι και αν ο Αλέξης Παππάς πίστευε ότι ήταν πολύ δυνατός στις ψηφοφορίες τελικά το κοινό του τον... πρόδωσε και σήμερα μας κουνάει μαντήλι! Αυτή είναι μια εξέλιξη που φέρνει τα πάνω κάτω στο Survivor, με το Athensmagazine.gr να σας έχει αποκαλύψει εδώ και δύο εβδομάδες πως οι μέρες του Αλέξη Παππά στο ριάλιτι είναι μετρημένες, την ίδια στιγμή που πολλοί τον έβλεπαν να φτάνει ακόμα πιο μακριά.

Η περιπέτεια λοιπόν του Αλέξη Παππά στο Survivor 4 τελειώνει απόψε, μια εξέλιξη που θα ενθουσιάσει αρκετούς παίκτες του Survivor και πιο πολύ τον Τζέιμς Καφετζή! Ο Αλέξης έκανε καθημερινό πόλεμο στον Ροδίτη παίκτη και η αλήθεια είναι πως επηρέαζε αρκετούς. Ωστόσο πλέον Αλέξη δεν υπάρχει και ο Τζέιμς θα κοιτάξει να το εκμεταλλευτεί προς όφελός του ώστε να "φάει" τις μαριονέτες του Αλέξη Παππά! Ποιοι είναι αυτοί; Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Survivor spoiler: Ο Τζέιμς ο νέος απόλυτος Βασιλιάς του Survivor 4! Αποδυναμώνονται Σάκης και Μαριαλένα!

Survivor spoiler: Ο μεγάλος στόχος του Τζέιμς

Τι σκοπεύει λοιπόν να κάνει ο Τζέιμς; Σε πρώτη φάση να "φάει" την Μαριαλένα, κάτι που τον είδαμε να το επιχειρεί από χτες όταν και πλησίασε τους συμπαίκτες τους και τους είπε πως θέλει να τους μιλήσει χωρίς την Μαριαλένα, γιατί εκείνη θα πάει να τα πει στον Σάκη και στους κόκκινους. Με την κίνησή του αυτή θέλησε να βγάλει εκτός ομάδας της κοπέλα και να αρχίσει σιγά σιγά να την "τρώει"!

Ο αποχώρηση άλλωστε του Αλέξη είναι κάτι που θα ρίξει ψυχολογικά αρκετά και την Μαριαλένα, αλλά και τους Σάκη και Τριαντάφυλλο και μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν! Θα τους επηρεάσει ή θα ζητήσουν εκδίκηση από τον Τζέιμς προσπαθώντας να συνεχίσουν το έργο που αφήνει ο Αλέξης Παππάς στη μέση; Υπομονή λίγες μέρες λοιπόν...

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share