Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor 4: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Αλέξη Παππά (Video)

Που θα τον απολαύσετε μετά το ριάλιτι επιβίωσης

21 Απριλίου 2021 10:38
Survivor 4: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Αλέξη Παππά (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι είναι ο Αλέξης Παππάς. Το πρωί της Τετάρτης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για αυτή την ταινία, η οποία είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Αλέξη Παππά μετά το Survivor.

Παράλληλα, αρκετοί παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Survivor 4 μας είχαν αποκαλύψει πως ο Αλέξης Παππάς είναι ιδιαίτερα χειριστικός άνθρωπος αλλά τόσο πολύ δεν το περιμέναμε!

Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Αλέξη Παππά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ταινία μικρού μήκους έχει τίτλο “1980”, είναι σε παραγωγή Ithaka films και η σκηνοθεσία είναι του βραβευμένου Κωνσταντίνου Βενετόπουλου.

Πρωταγωνιστής είναι ο Μάκης Παπαδημητρίου και συμπρωταγωνιστής είναι ο Αλέξης Παππάς. Η εν λόγω ταινία θα περάσει από μεγάλα διεθνή φεστιβάλ και στόχος είναι βραβευτεί.

Τα γυρίσματα έγιναν πριν μπει ο Αλέξης Παππάς στο Survivor και όλο αυτό το διάστημα η ταινία ήταν στο μοντάζ. Μάλιστα, στην πρωινή εκπομπή του Star προβλήθηκε και για πρώτη φορά το τρέιλερ της ταινίας “1980”.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Survivor 4 - Κρις Σταμούλης: "Ο Αλέξης Παππάς έχει ξεφύγει! Ο χαρακτηρισμός σάπια ντομάτα δε μου άρεσε"

Survivor 4: O Κρις Σταμούλης μετά τη λήξη της κόντρας του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Ευτυχείτε" και σχολίασε τη συμπεριφορά του άλλοτε κολλητού του, Αλέξη Παππά.

Ο σχολιασμός του Κρις για τον Αλέξη

"Πολύ τολμηρή κίνηση από τον Αλέξη να προτείνει στον Τζέιμς να βγουν στον τάκο μαζί, είναι ο Αλέξης που ξέρω εξάλλου όταν ήμουν εγώ στο παιχνίδι είχαμε κάνει κάτι αντίστοιχο, μια τέτοιο τολμηρή κίνηση όταν είχαμε αποφασίσει οι δυο μας να μην παίξουμε στο παιχνίδι και να δώσουμε φάουλ στην ομάδα μας έτσι ώστε να χάσει η ομάδα μας γιατί είχαμε κάποιον συγκεκριμένο σκοπό.

Ο χαρακτηρισμός "σάπια ντομάτα" δε μου αρέσει, ο Αλέξης έχει ξεφύγει. Κακώς έχει αυτή την εμμονή με τον Τζέιμς. Καταλαβαίνω από την μια πλευρά τον λόγο της αντιπαράθεσής τους με αυτόν αλλά θεωρώ ότι καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιεί τέτοιους χαρακτηρισμούς", τόνισε ο Κρις Σταμούλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share