Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Πλύση εγκεφάλου! Ο "αδελφός" Αλέξης έπεισε τον Ντάφυ να "παραιτηθεί" για να παραμείνει ο ίδιος στο παιχνίδι!

Πισώπλατη μαχαιριά από τον "αδελφό" του

21 Απριλίου 2021 09:44
Survivor spoiler: Πλύση εγκεφάλου! Ο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αρκετοί παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Survivor 4 μας είχαν αποκαλύψει πως ο Αλέξης Παππάς είναι ιδιαίτερα χειριστικός άνθρωπος αλλά τόσο πολύ δεν το περιμέναμε!

Χαμός επικράτησε στο επεισόδιο της Τρίτης (20/04) όταν είδαμε τον Τριαντάφυλλο να ζητάει από τον κόσμο να μην τον ψηφίσει για να παραμείνει στο παιχνίδι αλλά αντίθετα να τους παρακαλεί να ψηφίσουν τον "αδελφό" του Αλέξη Παππά αλλά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Πολλοί αναρωτήθηκαν πως ένας άνθρωπος που παρακαλούσε να παραμείνει στο Survivor ξαφνικά άλλαξε στάση από την μια μέρα στην άλλη. Άλλοι πάλι (κυρίως συμπαίκτες και αντίπαλοί του) τονίζουν πως πίσω από την κίνηση του Ντάφυ κρύβεται τακτική και πως έχει λόγο που το κάνει για να γίνει ακόμα περισσότερο αρεστός στον κόσμο, αφού βλέπει ότι αγωνιστικά το παλικάρι δεν μπορεί! Το Athensmagazine.gr ωστόσο σας έχει ένα ακόμα παρασκήνιο από το περιστατικό της εβδομάδας στο Survivor!

Survivor spoiler: Πλύση εγκεφάλου! Η 'αδελφός' Αλέξης έπεισε τον Ντάφυ να 'παραιτηθεί'

Survivor spoiler: Πως επηρεάστηκε ο Τριαντάφυλλος;

Γενικά ο Τριαντάφυλλος, όχι μόνο μέσα στο παιχνίδι, αλλά κυρίως στην επαγγελματική του καριέρα είναι ένας άνθρωπος που μας έχει δείξει πως δεν επηρεάζεται από τρίτους! Η αλήθεια είναι όμως πως μέσα στο Survivor πολλοί χαρακτήρες αλλάζουν από την πείνα αλλά και τις άθλιες συνθήκες επιβίωσης!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο Αλέξης Παππάς τις τελευταίες μέρες, βλέποντας την υποψηφιότητά του να έρχεται μαζί με τον Τριαντάφυλλο αλλά και τον Ασημακόπουλο είχε πλευρίσει τον, κατά τα άλλα, αδελφό του και του είχε ζητήσει να βγει να το παίξει "θύμα" στο τηλεοπτικό κοινό, αφού τον έβλεπε ότι ο ίδιος ήταν αρκετά πιεσμένος και ήθελε να αποχωρήσει!

Με λίγα λόγια ο Αλέξης Παππάς εκμεταλλεύτηκε την τραγική ψυχολογία του "κολλητού" του ώστε να βγει αυτός κερδισμένος! Δηλαδή τον έπεισε να ζητήσει από τον κόσμο να μην τον ψηφίσουν ώστε να παραμείνει στο Survivor ο ίδιος και όχι ο φίλος του! Πισώπλατη μαχαιριά.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share