Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 21/04 - αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο

21 Απριλίου 2021 07:35
Survivor spoiler 21/04 - αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ημέρας αποχώρησης σήμερα (21/04) από το Survivor 4 με τρεις παίκτες να δίνουν μάχη για να παραμείνουν στο Survivor.

Βασικά όχι τρεις αλλά δύο αφού ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό να μην το ψηφίσει και να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, μια επιθυμία του που πολύ δύσκολα θα γίνει πράξη!

Από χτες σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Ντάφυ κουράστηκε! Πως χτες δεν θα έφευγε αλλά είναι στα άμεσα σχέδια του. Ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει οικειοθελώς όπως έκανε και ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος έφυγε με ψηλά το κεφάλι!

Οι Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι τρεις υποψήφιοι της κόκκινης ομάδας προς αποχώρηση από το Survivor αφού οι κόκκινοι έχασαν και τις δύο ασυλίες της εβδομάδας! Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν από λίγα λεπτά και έχουμε αποτέλεσμα! Ο άνδρας που έχει αποχωρήσει βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο!

Survivor spoiler 21/04 - αποχώρηση

Survivor spoiler 21/04: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το Survivor!

Η ημέρα που αρκετοί περίμεναν φαίνεται πως έφτασε στο Survivor, αφού ο Γιώργος Ασημακόπουλος φαίνεται πως είναι ο παίκτης που μπαίνει ως ασπίδα στους συμπαίκτες του και καταφέρνει να διώξει έναν εκ των Τριαντάφυλλου ή Αλέξη Παππά! Ο Γιώργος βρίσκεται σ' όλες τις διαδικτυακές ψηφοφορίες πρώτος με μεγάλη διαφορά και κάπως έτσι φαίνεται πως θα γίνει και σήμερα!

Η αποχώρηση θα κριθεί λοιπόν ανάμεσα στα δύο φιλαράκια. Αν ο Τριαντάφυλλος δεν είχε κάνει έκκληση προς τον κόσμο να μην το ψηφίζει τώρα θα σας παρουσιάζαμε ως 100% σίγουρος πως εκτός Survivor είναι ο Αλέξης Παππάς, αφού στις ψηφοφορίες ήταν με διαφορά τελευταίος! Ωστόσο κρατάμε μια πισινή μετά την... "ηττοπάθεια" του Τριαντάφυλλου στο τελευταίο επεισόδιο! Το μόνο σίγουρο είναι πως η δυάδα σπάει!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler 21/04 - αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Υ.Γ.: Αξίζει να σημειωθεί πως τα επίσημα αποτελέσματα δεν τα έχουμε ακόμα στα χέρια μας άρα μιλάμε με βάση τις ψηφοφορίες που γίνονται στο διαδίκτυο, όπως για παράδειγμα η δική μας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share