Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Survivor 4: Τα έβαλε ξανά με τον κόσμο ο Κοψιδάς - «Εσείς αποφασίσατε να βλέπετε Τριαντάφυλλο»

Δεν έχει χωνέψει ακόμη την αποχώρηση...

20 Απριλίου 2021 17:57
Survivor 4: Τα έβαλε ξανά με τον κόσμο ο Κοψιδάς - «Εσείς αποφασίσατε να βλέπετε Τριαντάφυλλο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Κοψιδάς φαίνεται πως... δεν έχει χωνέψει ακόμη την αποχώρησή του από το Survivor, μετά τη διαμάχη με τον Τριαντάφυλλο, με τον ίδιο να αναφέρει στο «7 Μέρες TV» για ακόμη μια φορά πως ο κόσμος τον ψήφισε, για να βλέπει τις αξίες που πρεσβεύει.

Μετά την αποχώρηση του ηθοποιού, είδαμε τον Ντάφι να τον σχολιάζει με πολύ έντονο τρόπο και ενώ οι δυο τους έκαναν παρέα στην αρχή, στο τέλος είχαν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις.

Ο Γιώργος Κοψιδάς εξήγησε πως ένα από τα χειρότερα χαρακτηριστικά του Τριαντάφυλλου ήταν ότι έλεγε ψέματα στους συμπαίκτες του ενώ τους κοίταζε μέσα στα μάτια.

Survivor ξανά εναντίον Τριαντάφυλλου ο Κοψιδάς

Survivor 4: Λάβρος ξανά εναντίον του «Ντάφυ» ο Κοψιδάς

Η κούραση από τους καβγάδες της τελευταίας εβδομάδας ήταν ένας λόγος για τα όσα είπατε κατά την αποχώρησή σας από το παιχνίδι;

Έχω ζητήσει επανειλημμένως συγγνώμη από το κοινό και θα το ξανακάνω για το αν παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά μου ή αν δεν τοποθετήθηκα ξεκάθαρα. Δεν στόχευα όμως στο κοινό. Αυτό που είπα είχε να κάνει καθαρά με εμένα και τον Τριαντάφυλλο. Είπα ότι εγώ, με τη στάση που έχω δείξει μέσα στο παιχνίδι, πρεσβεύω κάποιες συγκεκριμένες αξίες. Ήμουν αληθινός, τίμιος, ειλικρινής, ενωτικός και ακέραιος, ενώ από τον Τριαντάφυλλο, ειδικά τον τελευταίο καιρό, είδα άλλα πράγματα.

Ήταν διαρκώς στο κουτσομπολιό, στην ίντριγκα, τη λασπολογία, δημιουργούσε εντάσεις και το χειρότερο ήταν ότι έλεγε ψέματα κοιτώντας μας στα μάτια, όταν όλοι γνωρίζαμε την αλήθεια. Απλά δεν είχε καταγραφεί στις κάμερες. Και ο κόσμος επέλεξε να βλέπει αυτό που πρεσβεύει ο Τριαντάφυλλος, ήταν απολύτως σεβαστό, γι’ αυτό κι εγώ πήγα σπίτι μου».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share