Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοβαρή σχέση! Ο Αλέξης Παππάς έχει βρεθεί με την κοπέλα του μόνο ΜΙΑ φορά και μιλάνε μόνο μέσω social!

Το πήγαιναν και για γάμο!

20 Απριλίου 2021 13:49
Σοβαρή σχέση! Ο Αλέξης Παππάς έχει βρεθεί με την κοπέλα του μόνο ΜΙΑ φορά και μιλάνε μόνο μέσω social!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να μην είναι ο πλέον αγαπητός παίκτης για τους τηλεθεατές, ο ίδιος όμως έχει κάθε λόγο να μην πτοείται.

Αιτία;

Το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός, φέρεται να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μίας εvτυπωσιακής ξανθιάς η οποία μάλιστα του στέλνει μηνύματα στο Survivor κάθε φορά που η μπλε ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας.

O λόγος για την Αλέσια, η οποία δεν είναι από την Ελλάδα, ζει μόνιμα στο εξωτερικό και δραστηριοποιείται στο κομμάτι της αρχιτεκτονικής και του design εσωτερικών χώρων.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα που μόνο απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει, την οποία μάλιστα ο Αλέξης ετοιμάζεται να παντρευτεί! Όπως είπε, μάλιστα, ο ίδιος της είχε πει πως θα της έκανε πρόταση γάμου στις 25 Μαρτίου, αν είχε αποχωρήσει μέχρι τότε από το Survivor.

Δείτε όσα δήλωσε η ίδια:

Survivor 4: Μας «δουλεύουν» στεγνά Σάκης-Μαριαλένα - Φόραγε το «κόσμημα-καρδιά» που της έδωσε και καλά χθες, στο πάρτι! (Video)

Survivor 4: Μας «δουλεύουν» στεγνά Σάκης-Μαριαλένα! Μεταξύ όλων αυτών που έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο, το περιστατικό που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν η ρομαντική βραδιά που είχαν στο ηλιοβασίλεμα η Μαριαλένα με τον Σάκη.

Ο Κατσούλης έκανε μια τρυφερή κίνηση και έδωσε στην πρώην του ένα κολιέ με μια καρδιά πάνω, το οποίο το έφτιαξε γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Αλέξης Παππάς! Ωστόσο, το κολιέ αυτό η Μαριαλένα το φορούσε πριν από καιρό στο πάρτι της ένωσης ενώ εμείς μάθαμε για την ύπαρξή του εχθές!

Η αλήθεια για το περιβόητο κολιέ που έδωσε ο Σάκης στην Μαριαλένα

Στο παρακάτω βίντεο, που προβλήθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Τρίτης, θα δείτε τον Αλέξη Παππά να μιλά για το κολιέ αυτό αλλά... ένα μήνα πριν και συγκεκριμένα στις 22/3!

Σκληρή η δουλειά της παραγωγής κι ακόμα πιο ζόρικη η δουλειά του μοντάζ όπως φαίνεται...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share